Sid Meier's Civilization III: Complete
Assassin Gyru Nov 26, 2012 @ 5:41am
Civ 3 Not working through steam
It's not my Specs I can run skyrim maxed graphics I've uninstalled it/ reinstalled it 4 times restarted my computer all that fun stuff, anyone have any ideas I'm probably a lost cause.
Showing 1-15 of 46 comments
< >
petheadard Dec 1, 2012 @ 3:31pm 
I can't get CIV 3 to work in WIndows 8 on a laptop. Ran wonderfully on Win 7.
zzeke Jan 8, 2013 @ 10:54am 
see i cant get it on win7 laptop when i open it, it says that its already open
Mr Comrade Greeting Card Jan 9, 2013 @ 1:49am 
I have the same problem and i have uninstalled and re insalled. checked game files, and reinstalled steam.
Assassin Gyru Jan 9, 2013 @ 8:30am 
I've even tried putting it into compatibility mode and nothing more info It doesn't even black screen the game does not even start to begin with.
zzeke Jan 9, 2013 @ 12:26pm 
i figured it out go to ur task manager and go to proccesses and exit it manually and it will let u play
Assassin Gyru Jan 9, 2013 @ 1:39pm 
Thanks for trying mate but no that's not it, the program doesn't open In general.
zzeke Jan 12, 2013 @ 9:39pm 
no offense but its because its already open trust me try it
hughneutron Mar 4, 2013 @ 4:40pm 
Game will not start for me either. Screen blinks twice and nothing more. Going into task manager and killing process manually has no effect on next start up attempt. Two blinks and nothing more. ALso tried just about all the compatibility options also with no luck.
hughneutron Mar 4, 2013 @ 5:06pm 
Correction on previous post. There is no mention of any civ3 process running when using task manager. any help appreciated. Thanks.
Assassin Gyru Mar 4, 2013 @ 5:15pm 
Same problem as hugh neutron.
kikokeeks Apr 1, 2013 @ 9:58am 
So has no one found a solution? I've run into the same problem...doesn't even show up in Task Manager.
Mr Comrade Greeting Card Apr 1, 2013 @ 10:01am 
It started to work again after i got a new graphics card, so mabye uninstalling and reinstalling your graphics card may work...
Assassin Gyru Apr 1, 2013 @ 12:18pm 
Yeah I figured that was about it out of curiosity I started in safe mode and it did work.. just can't play with friends which sucks hard.
Rastrelly May 7, 2013 @ 3:43pm 
Did you guys tried disabling intro and setting keepres to 1 in conquests.ini? It can actually help. Maybe.
Assassin Gyru May 7, 2013 @ 4:15pm 
How do I do that thanks restrelly.
Showing 1-15 of 46 comments
< >
Per page: 15 30 50