Cobalt
Cobalt > General Discussions > Topic Details
 This topic has been pinned, so it's probably important
thewreck  [developer] Feb 2, 2016 @ 12:58am
V132, Known Bugs:
Hello!

These are the currently known bugs:

When starting the game editor, there is an error about dll's
The game editor needs the following:
Install VC++2010 DR![www.microsoft.com]
Install Direct X9![www.microsoft.com]
Install Open AL![www.openal.org]

During online play, hanging lights can suddenly start behaving erratically
FIXED

Video settings such as resolution and fullscreen don't apply
FIXED

During online play, a player doesn't move, but still shoots
FIXED

In a Private Lobby, slots look like that are increasing as players join, up to 12 slots
FIXED

In a Private Lobby, randoms seem to still be able to join
FIXED
Last edited by thewreck; Mar 8, 2016 @ 10:58am
< >
Showing 1-15 of 107 comments
Jovi Lampius Feb 2, 2016 @ 3:01am 
I hope this is not just me.. But I just ran the turtorial and came to advanced throwing. Apparently the game does not allow me to hold down run + hold the fire + roll at the same time. It will just not let me roll unless i let go of the right arrow.
This only occurs when rolling to the right and not to the left. This makes the game in that area kind of unplayable. This is when Alt+Enter for fullscreen in torturial. Have not tried this elsewhere.
Jovi Lampius Feb 2, 2016 @ 3:22am 
Oh and fullscreen and resolution settings and such does not work .. You probably know by now
Last edited by Jovi Lampius; Feb 2, 2016 @ 3:22am
thewreck  [developer] Feb 2, 2016 @ 3:22am 
Jovi: It is probably that you have a keyboard that doesnt allow certain key combinations, You can remap the keyboard controls to make it work, but i don't know what your specific keyboard considers a blocking combo.
thewreck  [developer] Feb 2, 2016 @ 3:23am 
Originally posted by JoVi _:
Oh and fullscreen and resolution settings and such does not work .. You probably know by now
Hmm,, have you created a profile? Cause that might be the reason... I will look at it.
Jovi Lampius Feb 2, 2016 @ 3:35am 
Originally posted by Golden ♥♥♥♥♥♥♥:
Jovi: It is probably that you have a keyboard that doesnt allow certain key combinations, You can remap the keyboard controls to make it work, but i don't know what your specific keyboard considers a blocking combo.
Should not be a problem.. If so the build in keyboard on this MSI Laptop is really aweful O_o
EDIT: Yup.. abselutely correct. keyboard is just bad
Last edited by Jovi Lampius; Feb 2, 2016 @ 3:38am
Puppycat Feb 2, 2016 @ 3:37am 
Originally posted by Golden ♥♥♥♥♥♥♥:
Originally posted by JoVi _:
Oh and fullscreen and resolution settings and such does not work .. You probably know by now
Hmm,, have you created a profile? Cause that might be the reason... I will look at it.
That happened to me and as you say after I created a profile it worked, but was scary that when I first time opened the game didn't work!
thewreck  [developer] Feb 2, 2016 @ 3:40am 
Originally posted by JoVi _:
Originally posted by Golden ♥♥♥♥♥♥♥:
Jovi: It is probably that you have a keyboard that doesnt allow certain key combinations, You can remap the keyboard controls to make it work, but i don't know what your specific keyboard considers a blocking combo.
Should not be a problem.. If so the build in keyboard on this MSI Laptop is really aweful O_o
Try going into any notepad or similar and press the first button, then the next and keep adding buttons until you hold them all, have all letters appeared?
Jovi Lampius Feb 2, 2016 @ 4:12am 
Originally posted by Golden ♥♥♥♥♥♥♥:
Originally posted by JoVi _:
Should not be a problem.. If so the build in keyboard on this MSI Laptop is really aweful O_o
Try going into any notepad or similar and press the first button, then the next and keep adding buttons until you hold them all, have all letters appeared?
That is exactly what i tried after i wrote this.. Seems that was the problem. Moved the controls a little but that is strange. xD
Last edited by Jovi Lampius; Feb 2, 2016 @ 4:13am
Jovi Lampius Feb 2, 2016 @ 4:13am 
Originally posted by Aspas:
Originally posted by Golden ♥♥♥♥♥♥♥:
Hmm,, have you created a profile? Cause that might be the reason... I will look at it.
That happened to me and as you say after I created a profile it worked, but was scary that when I first time opened the game didn't work!
Same thing. Once i created a profile and changed settings then restarted the game it worked fine. A little bug though
Mortal Wombat Feb 2, 2016 @ 12:01pm 
There is also a bug where, when launching the editor, it shows the "preparing to launch" screen, of course. Then that disappears, and the editor does not come up.
casiporvida Feb 2, 2016 @ 12:05pm 
If the controller disconnects while in-game, reconnecting does nothing, you can't use it until after the game reboots
Mortal Wombat Feb 2, 2016 @ 12:05pm 
just to be clear, it does say "running" and then it just stops
thewreck  [developer] Feb 2, 2016 @ 3:48pm 
Originally posted by c0mpact:
If the controller disconnects while in-game, reconnecting does nothing, you can't use it until after the game reboots
What kind of controller is this?
thewreck  [developer] Feb 2, 2016 @ 3:48pm 
Originally posted by Slimeyslug2:
just to be clear, it does say "running" and then it just stops
I added another item to the editor requirements. You need open Al too.
GioXmen Feb 2, 2016 @ 3:57pm 
While I love you guys for adding a custom frame limit option it appears to be broken,when I first toggled it to a 1000 fps ir worked,had 650 fps all the time,no issues.Now when opening the game it stays at a solid 60fps,no more no less.I would like to atleast have 144 fps to suit my 144hz monitor.Also the game tends to forget settings options.
Last edited by GioXmen; Feb 2, 2016 @ 3:57pm
< >
Showing 1-15 of 107 comments
Per page: 15 30 50

Cobalt > General Discussions > Topic Details