Vasily Chuikov 14 sept., 2013 @ 9:19pm
Version mismatch
For the past month, every now and then, seemingly at random, certain maps just wouldn't load, so I'd hit escape and a 'version mismatch' error message would appear on screen. It used to just happen with custom maps. Then it stopped happening altogether, but as of today it's happening with every map. I have tried every suggested fix. This is a bug Tripwire need to deal with.

I am not subscribed to any maps, I have verified my game cache, I have reinstalled twice, my game is fully updated, I have deleted all of the maps from my folder and verified game cache to reinstall them with the latest versions. I am still getting this problem and I'd like to bring attention to it because I should be able to play my favourite online game.
Editat ultima dată de Vasily Chuikov; 14 sept., 2013 @ 9:19pm
Afişate 1-7 din 7 de comentarii
< >
Finn_ 25 feb. @ 6:23pm 
Have you perhaps gotten this fixed? I'm having a problem with this too.
{MERC.29} Mikeedude 26 feb. @ 1:32am 
Is it the stock maps that you have a problem with or custom ones?
Finn_ 26 feb. @ 5:40pm 
Is it the stock maps that you have a problem with or custom ones?

For me its stock maps, I don't have anything custom.
R5CYA 26 feb. @ 8:58pm 
delete them and verify the integrity of the games cache.
{MERC.29} Mikeedude 27 feb. @ 1:30am 
Did you delete the whole ro2 folder in my documents?
Finn_ 27 feb. @ 6:51pm 
Did you delete the whole ro2 folder in my documents?

I don't have a red orchestra 2 in my documents. I have Rising Storm.
Moskeeto 27 feb. @ 7:04pm 
Finn_ a scris:
Did you delete the whole ro2 folder in my documents?

I don't have a red orchestra 2 in my documents. I have Rising Storm.
The folder would be:
Documents\My Games\RedOrchestra2

You can quickly access the Documents folder by clicking the Windows Start button. Anyway, that's the RedOrchestra2 folder you should try deleting.
Afişate 1-7 din 7 de comentarii
< >
Per pagină: 15 30 50
Data publicării: 14 sept., 2013 @ 9:19pm
Mesaje: 7