Project Pinup Betty 2013 年 09 月 14 日 @ 上午 11 時 31 分
Framerate LAG! **Tripwire fix this**
I cant play RS storm because of this framerate lag.. i have tried every possible troubleshooting option... and for my pc I have an i7 4770K & GTX 770 4GB so my pc isnt the issue. ITS THE GAME! i want this fixed, its one of my favorite games on steam and i cant play it at ALL. Please help....
顯示 1-10,共 10 則回應
< >
Mr. Hankey 2013 年 09 月 14 日 @ 下午 1 時 44 分 
You sure it's fps lag and not ping lag? I have a ping over 200 on most servers & get a lot of stutter/lag. When the connection is good then the game runs good even maxed out with hardware weaker than yours.
Project Pinup Betty 2013 年 09 月 14 日 @ 下午 5 時 20 分 
kenny 發表:
You sure it's fps lag and not ping lag? I have a ping over 200 on most servers & get a lot of stutter/lag. When the connection is good then the game runs good even maxed out with hardware weaker than yours.


No. my ping stays anywhere from 70-100 ping. never goes higher
TMYK Double 2013 年 09 月 15 日 @ 下午 4 時 12 分 
im having the exact same problem to where you cant even play it, ill have low ping and it will jitter forward, i have an amd radion hd 6700 so ik its not the issue either.. i need help ._.
Jizztron_the_Incorrigible 2013 年 09 月 15 日 @ 下午 4 時 57 分 
I don't know what to tell you, OP. My laptop uses a 2.2GHz i7 and has a Geforce GT 750M graphics card, and I can run RS and RO2 on ultra with slightly tuned down AA just fine.
Danielkaas94 03 月 30 日 @ 上午 5 時 16 分 
I have the same exact problem, there must be something in the game, that just eat my FPS, and that a shame, because damn this game is good.

And no, my computer is not a freaking toaster
rockyboy97 11 月 19 日 @ 下午 8 時 13 分 
I have gt 630 I5 3330 and i can play this game on medium whit 50-70 FPS depends on the map... BTW the game is best
rockyboy97 11 月 19 日 @ 下午 8 時 13 分 
i dont know what is the problem to all off you guys
Bubbles 11 月 19 日 @ 下午 8 時 52 分 
Its an issue with framerate smoothing, there are 2 lines of code you have to change to off in the config, Cant remember what they were but after I did that it fixed my fps problems.
The_Recon2000 11 月 19 日 @ 下午 8 時 59 分 
Try updating your GPU make sure you are not running the game with integrated graphics and check if you are playing with framelimit.
Bubbles 11 月 19 日 @ 下午 9 時 07 分 
ok, goto documents Ro2 and then ROEngine, open in notepad. then hit Control F and search for bSmoothFrameRate= There will 2 of them, change them both to false.
顯示 1-10,共 10 則回應
< >
每頁: 15 30 50
張貼日期: 2013 年 09 月 14 日 @ 上午 11 時 31 分
回覆: 10