Rising Storm/Red Orchestra 2 Multiplayer

Rising Storm/Red Orchestra 2 Multiplayer

Zobrazit statistiky:
Merica' 14. zář. 2013 v 11.31 dop.
Framerate LAG! **Tripwire fix this**
I cant play RS storm because of this framerate lag.. i have tried every possible troubleshooting option... and for my pc I have an i7 4770K & GTX 770 4GB so my pc isnt the issue. ITS THE GAME! i want this fixed, its one of my favorite games on steam and i cant play it at ALL. Please help....
< >
Zobrazeno 110 z 10 komentářů
Scarecrow 14. zář. 2013 v 1.44 odp. 
You sure it's fps lag and not ping lag? I have a ping over 200 on most servers & get a lot of stutter/lag. When the connection is good then the game runs good even maxed out with hardware weaker than yours.
Merica' 14. zář. 2013 v 5.20 odp. 
kenny původně napsal:
You sure it's fps lag and not ping lag? I have a ping over 200 on most servers & get a lot of stutter/lag. When the connection is good then the game runs good even maxed out with hardware weaker than yours.


No. my ping stays anywhere from 70-100 ping. never goes higher
☭sExdoll POTATOTEAM 15. zář. 2013 v 4.12 odp. 
im having the exact same problem to where you cant even play it, ill have low ping and it will jitter forward, i have an amd radion hd 6700 so ik its not the issue either.. i need help ._.
Jizztron_the_Incorrigible 15. zář. 2013 v 4.57 odp. 
I don't know what to tell you, OP. My laptop uses a 2.2GHz i7 and has a Geforce GT 750M graphics card, and I can run RS and RO2 on ultra with slightly tuned down AA just fine.
♉Danielkaas94♆ - नमस 30. bře. 2014 v 5.16 dop. 
I have the same exact problem, there must be something in the game, that just eat my FPS, and that a shame, because damn this game is good.

And no, my computer is not a freaking toaster
rockyboy97 19. lis. 2014 v 8.13 odp. 
I have gt 630 I5 3330 and i can play this game on medium whit 50-70 FPS depends on the map... BTW the game is best
rockyboy97 19. lis. 2014 v 8.13 odp. 
i dont know what is the problem to all off you guys
Bubbles 19. lis. 2014 v 8.52 odp. 
Its an issue with framerate smoothing, there are 2 lines of code you have to change to off in the config, Cant remember what they were but after I did that it fixed my fps problems.
The_Recon2000 19. lis. 2014 v 8.59 odp. 
Try updating your GPU make sure you are not running the game with integrated graphics and check if you are playing with framelimit.
Bubbles 19. lis. 2014 v 9.07 odp. 
ok, goto documents Ro2 and then ROEngine, open in notepad. then hit Control F and search for bSmoothFrameRate= There will 2 of them, change them both to false.
< >
Zobrazeno 110 z 10 komentářů
Na stránku: 15 30 50

Datum odeslání: 14. zář. 2013 v 11.31 dop.
Počet příspěvků: 10