Rising Storm/Red Orchestra 2 Multiplayer

Rising Storm/Red Orchestra 2 Multiplayer

View Stats:
Game Freeze + System lockup
My game will randomly freeze and completely lock up my system and I have to manually shut down my system to fix it. I've disabled SLI, disabled motion blur, removed RAM from slots 2 and 4 but I'm still getting the error. I'm using the newest drivers and everything. This is the only game that this happens in. Does anyone know a fix?
< >
Showing 1-8 of 8 comments
Moskeeto Mar 9, 2013 @ 2:23pm 
Try deleting this folder then relaunch the game:
Documents\My Games\RedOrchestra2
After doing that my menu is odd colors and I got a white screen when in froze in game a few minutes later. I'm really confused as to why it isn't working.
Yggdrasil Mar 10, 2013 @ 6:44am 
Did you download mod maps off the workshop?
I've never downloaded any mods for it. If it helps I'm using the 314.07 drivers with two Evga 670s.
JukkaG Mar 26, 2013 @ 9:49am 
Having the same problem, and I'm also using GTX 670. This is really annoying, I cannot really play the game at all.
HugoPiglet Mar 26, 2013 @ 3:03pm 
I have the same problem as well. It's almost been a year now, the game freezes and locks up on servers with punkbuster enabled. The only remedy is to find a server with no PB. Unfortunately this is near impossible for me due to my location/ping. This is just one of many reason why I quit playing this game. It's ridiculous, on how there is no fix for this yet. TW crew are clearly sleeping.
Infinitesimal Rick Mar 26, 2013 @ 10:00pm 
Crap. I'll keep looking around I guess.
Kraft Mar 27, 2013 @ 1:32am 
open a thread on the TWI Forum.
< >
Showing 1-8 of 8 comments
Per page: 15 30 50

Date Posted: Mar 9, 2013 @ 2:12pm
Posts: 8