Rising Storm/Red Orchestra 2 Multiplayer

Rising Storm/Red Orchestra 2 Multiplayer

View Stats:
xXNarwhalXx May 6, 2014 @ 5:15pm
Bugs after the new update?
So I just started playing after the new update and I seem to be having some serious issues with bugs. My game seems to crash 2/3 times I join a server. I have random frame drops, and my sound cuts out for a few seconds every time I use the voip. Let me make it clear that I did not have all these problems until today. Though I was having problems with occasional crashes when I joined servers after the previous update it was not nearly as bad as now. I was wondering if anyone else if having any of these problems?
< >
Showing 1-3 of 3 comments
RiceHawk Down May 6, 2014 @ 6:49pm 
Yeah same here except ive had this problem for months. Crashes everytime i join a server, crashes on map changes, terrible fps stuttering all over the place. I tried playing last week but after the 4th attempt to try get into a server i had enough. These problems have killed the game for me and caused a headache whenever ive tried to resolve it.
SU-37 YELLOW May 6, 2014 @ 7:35pm 
Delete the Red Orchestra 2 folder in "My Documnets"
xXNarwhalXx May 6, 2014 @ 10:32pm 
So deleting the documents folder has solved all the problems except for VOIP. In fact now it seems that my sound gets shut off entirely in the game half the time I use VOIP instead of coming back after 5-10 seconds. Seriously, without VOIP I lose most of my reason for playing this game. Is there any way to get ahold of TWI's tech support?
< >
Showing 1-3 of 3 comments
Per page: 15 30 50

Date Posted: May 6, 2014 @ 5:15pm
Posts: 3