The Incredible Huelk 4 mei 2014 om 1:02vm
Game starting very slowly after update
After the free weekend and its update, my game takes few minutes to start. I can see it in the task manager building up mb's and finally, when it slowly reaches 1gb used, the game starts. Is there any way to fix it?
1-15 van 21 reacties weergegeven
< >
Hartley 4 mei 2014 om 1:11vm 
oh yeah and i also get the "Steam is required to play this game" message annoying
SovietKiller 4 mei 2014 om 2:04vm 
i was looking for an answer to this myself. bump.
NETSCAPE NAVIGATOR 4 mei 2014 om 2:32vm 
Since the update when I join a server my load time takes 2-3 times as long. I built a new system recently, easily can run ro2 maxed out...also same issue happens even with ping under 100.
Laatst bewerkt door NETSCAPE NAVIGATOR; 4 mei 2014 om 2:32vm
The Other Phill 4 mei 2014 om 3:23vm 
Having the same problem, was running fine before the update. :(
TIG (Verbannen) 4 mei 2014 om 3:27vm 
Origineel geplaatst door Netscape Navigator:
Since the update when I join a server my load time takes 2-3 times as long. I built a new system recently, easily can run ro2 maxed out...also same issue happens even with ping under 100.

Yes, I'm getting the dreaded pause at the beginning of each round which leaves me with only a few classes to pick from. Prior to update, I was one of the first five players to pop up on the scoreboard and I had my pick of all classes.
♉Danielkaas94♆ 4 mei 2014 om 7:17vm 
I have the same problem, its very annoying
SWAT-Magnet 5 mei 2014 om 5:16vm 
Origineel geplaatst door Hartley:
oh yeah and i also get the "Steam is required to play this game" message annoying
Running the game from a limited (non admin) account will fix this error.
Diabolusdixit 5 mei 2014 om 3:55nm 
Having that problem also.
SovietKiller 5 mei 2014 om 8:42nm 
is there no solution?
Binky Moon 5 mei 2014 om 8:47nm 
same problem.
[Volk]SpixTalon 5 mei 2014 om 11:07nm 
same here. a friend of mine suggested to delete the "documents" folder. gonna do just that and will let you guys know if it worked.
EDIT: deleting the documents folder solved the problem for me. I suggest you try it out. The only downside is that you have to reset your key bindings and redownload your costum maps(i think?^^)
Laatst bewerkt door [Volk]SpixTalon; 5 mei 2014 om 11:14nm
♉Danielkaas94♆ 6 mei 2014 om 4:39vm 
♥♥♥♥ it, i'm gonna try it out! :D
Hatedolf Tickler 6 mei 2014 om 8:56vm 
What "documents" folder? Where?
SU-37 YELLOW 6 mei 2014 om 9:11vm 
Origineel geplaatst door Hatedolf Tickler:
What "documents" folder? Where?
Try this method to fix almost anything:
1) Navigate to your DOCUMENTS folder and find:
Documents\My Games\RedOrchestra2
2) Delete that folder. (You might want to backup that folder just in case).
3) Restart the game.

Copied and pasted from Tech support thread.
Laatst bewerkt door SU-37 YELLOW; 6 mei 2014 om 9:12vm
[Volk]SpixTalon 6 mei 2014 om 9:13nm 
Origineel geplaatst door Hatedolf Tickler:
What "documents" folder? Where?
Apologies. Next time I'll be more precise.
1-15 van 21 reacties weergegeven
< >
Per pagina: 15 30 50
Geplaatst op: 4 mei 2014 om 1:02vm
Aantal berichten: 21