Rising Storm/Red Orchestra 2 Multiplayer

Rising Storm/Red Orchestra 2 Multiplayer

View Stats:
Faber✯ Apr 25, 2014 @ 5:41am
Connection to the server
Hi man! Can you help me? I can't connect to RO2 server and RS server,i need help! Thanks you!
< >
Showing 1-12 of 12 comments
I have the same problem.
GrapeFruiT Jul 7, 2014 @ 10:09am 
Help, got the same problem, cant connect in any server.
sikkwittet Jul 7, 2014 @ 11:49am 
same wise. massive lagg in the game all of a sudden. cant select a single server
GrapeFruiT Jul 7, 2014 @ 1:16pm 
After minutes of connecting, there comes a message "connection to Host has been lost". And people dont come with the ♥♥♥♥ answer: delete the ...\documents\my games\RedOrchestra2\ folder!!! It doesnt work and help. I even unlocked all ports via my router etc. Nothing helps!
Originally posted by GrapeFruiT:
After minutes of connecting, there comes a message "connection to Host has been lost". And people dont come with the ♥♥♥♥ answer: delete the ...\documents\my games\RedOrchestra2\ folder!!! It doesnt work and help. I even unlocked all ports via my router etc. Nothing helps!
The next day my game started working. I know this doesnt really help but im just letting you know. Also, some servers dont usually work for me so look around for one that works.
Faber✯ Jul 7, 2014 @ 10:32pm 
Man I have deete a cartel,and now I can Join in a server :)
GrapeFruiT Jul 8, 2014 @ 8:09am 
Yes but before i could play on every server! Yesterday i was able to join one server! But my game is broken now for no reason! I cant play anymore...
GrapeFruiT Jul 10, 2014 @ 1:21pm 
Still not fixed. Im i alone with this problem? I cant play anywhere. After minutes of connecting i get the message: Connection to Host has been lost. After that i dont see servers in my browser ingame interface. Because of that...i dont know why i cant browse or surf in steam or anything, my ♥♥♥♥ing inet ♥♥♥♥s up after this, just because of the game.... Is there any solution? Pls help.
I love this game, but im tired i cant play it.
Moskeeto Jul 10, 2014 @ 1:25pm 
Originally posted by GrapeFruiT:
Still not fixed. Im i alone with this problem? I cant play anywhere. After minutes of connecting i get the message: Connection to Host has been lost. After that i dont see servers in my browser ingame interface. Because of that...i dont know why i cant browse or surf in steam or anything, my ♥♥♥♥ing inet ♥♥♥♥s up after this, just because of the game.... Is there any solution? Pls help.
I love this game, but im tired i cant play it.
I used to have this issue with Counter-Strike: Source many years ago when I had a bad modem.

This is what I did to work around the issue at the time:
Lower your Steam max pings per minute:
Some modems can't handle pinging so many servers so lowering this setting might help.
1) Steam > Settings > In-game
2) Lower the "Game server browser: max pings / minute" setting until it reliably shows servers in the server browser each time.
You might have to restart your modem if the server browser comes up with nothing.
GrapeFruiT Jul 10, 2014 @ 1:43pm 
Thx for the advice, but this doesnt help either. Helped to see the server browser the whole time, but after i got this connection issue, i dont see servers again. Still not able to connect somewhere. What happened to the game? 2 patches and nothing works....
Moskeeto Jul 10, 2014 @ 1:59pm 
Have you tried lowering it as low as it will go?
GrapeFruiT Jul 10, 2014 @ 5:06pm 
yes i did.
< >
Showing 1-12 of 12 comments
Per page: 15 30 50

Date Posted: Apr 25, 2014 @ 5:41am
Posts: 12