[OCN] Exostenza Aug 16 @ 9:22am
No servers!
It says there are 1300 people online, but I can't get a single server up in the server browser. I used to play this game and never had any issues, but haven't been on for some time. What is going on here?
Showing 1-15 of 18 comments
< >
Bad [Wolf] Aug 16 @ 9:34am 
When i load the servers i get about a houndred of them and 40 persent of them are full.So just to get that out of the way the game is still inhabitalbe.What might be happening i that you accidentaly selected a filter that issues no servers.A rough guess could be that you selected unranked matches but im not familiar with all the filters so you gonna have to test your self.
[OCN] Exostenza Aug 16 @ 9:36am 
I have ranked selected and have tried all manners of filters.

I just got a couple of servers returned finally although there were just a few and they all had one or two people on them. I guess I will try again later on in the day.
Last edited by [OCN] Exostenza; Aug 16 @ 9:36am
Bad [Wolf] Aug 16 @ 9:39am 
Originally posted by OCN Exostenza:
I have ranked selected and have tried all manners of filters.

I just got a couple of servers returned finally although there were just a few and they all had one or two people on them. I guess I will try again later on in the day.

I just finished playing and my server list was full.if its not filters it might be your connection.
B0mba Aug 16 @ 1:24pm 
I have same issue no servers list in browser.
Chango The Destroyer Aug 16 @ 3:01pm 
I am having the exact same problem so if anyone finds a solution let me know
Mikeedude Aug 16 @ 3:09pm 
http://forums.tripwireinteractive.com/forumdisplay.php?f=70
Try asking at the tripwire forums as devs tend to look over them more
Someguy Aug 16 @ 3:10pm 
same issue now
Killroy Aug 16 @ 4:46pm 
Reset your filter.
R5CYA Aug 16 @ 11:25pm 
Originally posted by Killroy:
Reset your filter.
yep. just try hitting "apply".
B0mba Aug 17 @ 1:12pm 
I no use filter so this is not the problem. The reset and apply button no fix the issue already done this.
[OCN] Exostenza Aug 17 @ 3:03pm 
Originally posted by Killroy:
Reset your filter.

Been there, done that!
B0mba Aug 17 @ 3:05pm 
weird is Arma3 no have servers too in browser list and the arma3 players complain same issue.. So maybe steam update did this?
Last edited by B0mba; Aug 17 @ 3:06pm
Rhyzak Aug 17 @ 4:25pm 
I cant see any servers as well even though it says 1006 players online
R5CYA Aug 17 @ 5:02pm 
you guys know about the steam server list, right? on the upper left, under the view tab? it sux, but at least it will let you see where people are playing till you get the mess sorted.
Lord Poop-Head Aug 18 @ 9:12am 
I went to "Settings" on the steam overlay at the bottom next to the Steam logo, In-game, and I messed with the max ping a bit and it seemed to fix it.
Showing 1-15 of 18 comments
< >
Per page: 15 30 50