Game keeps crashing
Whenever I try and do an actual battle, the game crashes right after it begins loading. I tried going into DirectX 11 and 9 but both ways it crashes. I have Rise and Fall of the Samurai but I'm playing regular. I also have the game up to date so I don't know why this is happening. Can anybody help?
Showing 1-15 of 24 comments
< >
kerrang_990 Feb 23 @ 6:33pm 
same
Dawks [PIR] Feb 23 @ 7:18pm 
WFM here
Raggae shark Feb 27 @ 8:19am 
same
DragonSamurai360 Feb 27 @ 11:02am 
Try this delete all scripts in the folder at the address shown and try again. (Warning all settings will be reset to default) I hope that helps. If not that does not work I am not sure. This fixed it for me a few months ago when having exact issue.

C:\Users\Username\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Shogun2\scripts

Example:
C:\Users\HeWhoWieldsTheManyTrueFedoras\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Shogun2\scripts
PedroC Mar 1 @ 1:24pm 
haaving same prob now ..with the actuall battles etc.. and ? did it work for you guys? ( actiondude7256 advise?) @.@ if not ?what does work arghh?
PedroC Mar 1 @ 1:25pm 
kinda stuck with ths problem now
kyrrisayo Mar 1 @ 2:33pm 
Same here. Personally I can barely run the battles, anything with 500 or more units, along with sea battles, crashes immidiately. My PC specs should be up to par.. At least to run it on Low everything, which I have been doing lately just to try and get it to work.
Brekex Mar 1 @ 2:56pm 
I am having the same issue. I have been playing the normal Shogun 2 in single player mode with the Hattori Clan DLC for 33 seasons and now it is freezing 80% of the time during the loading screen whenever I enter into any battle, both as attacker and defender (this does not happen if I autoresolve). Before playing with the Hattori Clan, I had played for many hours and never had any real issues. The only thing that has really changed is that I recently installed the latest driver for my graphics card (NVIDIA GeForce GTX 560).
DragonSamurai360 Mar 1 @ 3:10pm 
@everyone Ok I aploigize been busy with bugs in my mods ok have you tried deleting the scripts in the folder thats shown in the address I gave a few posts up?
DragonSamurai360 Mar 1 @ 3:15pm 
@everyone the folder shown is a hidden folder so you will have to enable view hidden files As i forgot about that when I posted that a few days ago, I aploigize once again. If you are a windows 8 user click on the view tab on the top of screen after you click on the folder icon on your taskbar. Let me look up Windows 7 and i'll post instructions on that in my next post.
Last edited by DragonSamurai360; Mar 1 @ 3:15pm
DragonSamurai360 Mar 1 @ 3:23pm 
@everyone a little bit more detailed fo windows vista users follow these instructions http://pcsupport.about.com/od/windowsvista/ht/show-hidden-files-vista.htm
Last edited by DragonSamurai360; Mar 1 @ 3:24pm
DragonSamurai360 Mar 1 @ 3:29pm 
I hope that helps you guys, i'll check in with you too see if it helped today or tommorrow.
Last edited by DragonSamurai360; Mar 1 @ 3:29pm
mason.mcdonald Mar 1 @ 6:40pm 
I have this problem too. I deleted all the scripts and it is still crashing. I have also tried uninstalling and reinstalling the game.
Showing 1-15 of 24 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Feb 23 @ 4:54pm
Posts: 24