Yugnoswam 2013년 1월 10일 오전 5시 37분
Game freezing/hanging every 10~ seconds
When I play my game basically freezes or 'hangs' for about half a second every 10-20 seconds which makes playing very iritable. Any ideas as to what this could be? I've disabled the uPlay syncronization seeing as I can't find a way of not using uPlay...

My specs are my that good enough to run the game on max and even on the lowest settings it does it. All my drivers are up to date.

Specs:
AMD X6 3.2GHz
16GB 1600MHz RAM
GTX 560ti 1GB GPU
6개 중 1-6 표시중
< >
weaking1 2013년 1월 11일 오전 5시 47분 
hi there! you expirience this issue because of ubisoft ♥♥♥♥♥♥ drm! only one thing that could help you is firewall. you need to add the game to firewall and disable internet connection to it (just try if u disconnect internet completeley freezes will go away!). since disconnecting interenet completely is really pain in the ♥♥♥ for one game u need to add it in the firewall=)

http://www.sevenforums.com/tutorials/542-windows-firewall-add-remove-exception.html

this is how u can do it. hope it helped=)
Yugnoswam 2013년 1월 11일 오전 6시 28분 
It worked! Thank you very much :) Now, if only there was a way to play it without uPlay lol.
Drat 2013년 2월 8일 오후 10시 42분 
I'm getting this same BS. Nothing I've tried worked.

I turned of Uplay's proxy connection. I blocked driver.exe, uplay.exe and ubisoftgamelauncher.exe in my firewall (Eset Smart Security). If I knew the IP addresses involved, I'd have blocked them in my hosts file. I had to do that with Assassin's Creed 1 to resolve a similar freezing issue. Failing that, I pulled my ethernet cable from the modem; the game still freezes.
Drat님이 마지막으로 수정; 2013년 2월 8일 오후 10시 42분
SerberXXX 2013년 5월 4일 오후 2시 07분 
Just run the driver.exe with 1 or 2 cores of CPU.
I got 4 cores CPU i5. For win 8:
1 - run the game;
2 - alt+ctrl+del;
3 - go "Details" and find "Driver.exe";
4 - right button of the mouse "Set affinity";
5 - mark only "CPU 1" or "CPU 0"+"CPU 1".
For me - it works fine...
SerberXXX님이 마지막으로 수정; 2013년 5월 4일 오후 2시 33분
Yugnoswam 2013년 5월 4일 오후 3시 16분 
I managed to fix it just by blocking all incoming and outgoing connections from uplay in my modem.
Drat 2013년 5월 8일 오전 8시 34분 
I've done none of these things, but it seems since the last Uplay update things have run well. I've played through the game without incident. They did something right for once.
6개 중 1-6 표시중
< >
페이지당: 15 30 50
게시된 날짜: 2013년 1월 10일 오전 5시 37분
게시글: 6