Driver San Francisco > Общи дискусии > Подробности за темата
JustChris 28 декември 2012 в 10:10сут.
'After Game Report' after clicking Play on Uplay.
All that comes up is the after game report once Uplay loads and then I click play, doesn't even work when I try to play in safe mode. Any ideas?
Показване на 1-15 от 27 коментара
< >
mrsmr2 28 декември 2012 в 1:00след. 
Same here. Since switching uplay to off-line and then back to on-line, it won't let me log onto Uplay at all.

The joys of DRM.
number one son 28 декември 2012 в 1:34след. 
same here : (
red7493 29 декември 2012 в 4:32сут. 
Got the same problem, anyone found a solution yet? I contacted Ubi, they sent me an e-mail with a couple of possible sollutions. Nothing worked.
JustChris 29 декември 2012 в 4:37сут. 
I've not had an email back from them yet, still can't find a way to get it working. It's a good job I only spent about £4 on it. Still... hope there's a way to fix it.
red7493 29 декември 2012 в 4:42сут. 
It annoys me that I have spent money on something that does not work. I tried to launch the game without uplay, wich lead to no avail. I'm getting irritated by this.

It warns me somehow to never buy a game from ubisoft again.
Последно редактиран от red7493; 29 декември 2012 в 4:43сут.
mrsmr2 29 декември 2012 в 5:19сут. 
I'd avoided buying this in the past because of uplay. Stupidly, I forgot about it yesterday until after I'd paid.

Looks like I was right to expect the worst.
red7493 29 декември 2012 в 6:48сут. 
Customer service told me that I was the first to report this problem and this wasn't a common thing. Yeah right...
EviL FazZ 29 декември 2012 в 7:05сут. 
Same problem here, already posted about this yesterday and also emailed support, but still no reply. I think it's best to give us a refund Valve, because UBi are never going to ever help, as usual.
mrsmr2 29 декември 2012 в 9:55сут. 
Working for me now and I've not changed anything.

I'd guess it's a uplay/ubisoft thing.

Only thing is it's giving me 24Hz output when running full screen. It's ok in windowed mode.
red7493 29 декември 2012 в 10:55сут. 
Първоначално публикувано от mrsmr2:
Working for me now and I've not changed anything.

I'd guess it's a uplay/ubisoft thing.

Only thing is it's giving me 24Hz output when running full screen. It's ok in windowed mode.
Maybe some kind of registration time of some sort?
mrsmr2 29 декември 2012 в 12:14след. 
Possibly but that would be a bit daft. When I logged into uplay yesterday via a browser it knew I owned the game. To make me wait a day to actually play it would be strange - but this is ubisoft ;-)
red7493 29 декември 2012 в 2:12след. 
How much time went by from actually buying the game to playing it?
mrsmr2 30 декември 2012 в 4:37сут. 
About a day. I had the game over screen most of the time, then during the day I had the "cannot connect to servers" message that a lot of others had. Then it worked about mid-afternoon.

I'm now playing it off-line having played in on-line once.
JustChris 30 декември 2012 в 8:16сут. 
I finally found a fix for it to work. It seemed to be crashing once I clicked play because my screen couldn't take the resolution that the game wanted to play in. I hooked my computer up to my HDTV and it started straight away. The game then created a "graphics.ini" file in my documents, I created a new notepad file identical to the one thats created but changed the resolution to what my screen can take and called it "graphics1.ini" It now works fine, don't know if this will help anyone.
Последно редактиран от JustChris; 30 декември 2012 в 8:17сут.
red7493 30 декември 2012 в 11:56сут. 
Първоначално публикувано от DyNaMiiCzZ:
I finally found a fix for it to work. It seemed to be crashing once I clicked play because my screen couldn't take the resolution that the game wanted to play in. I hooked my computer up to my HDTV and it started straight away. The game then created a "graphics.ini" file in my documents, I created a new notepad file identical to the one thats created but changed the resolution to what my screen can take and called it "graphics1.ini" It now works fine, don't know if this will help anyone.

Can you tell me what the standard resolution was when you couldn't play it?
Показване на 1-15 от 27 коментара
< >
На страница: 15 30 50
Дата на публикуване: 28 декември 2012 в 10:10сут.
Публикации: 27