Talonpriest Kyyrok Feb 5, 2013 @ 7:36pm
Mods won't work
None of my mods will work, it gives an error. And when I check the logfile, it says this is the error:
Exception code EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION
The thread tried to read from or write to a virtual address for which it does not have the appropriate access.
Attempt to read from address 00000F98

Can someone help please?
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Talonpriest Kyyrok Feb 5, 2013 @ 7:39pm 
Just to clarify, I've tried multiple mods, and none of them have worked.
Feisty Pants Feb 5, 2013 @ 8:41pm 
I got the Republic at War mod to work but I can't get the Super Star Destroyer mod to work or the unlimited population mod to work.
Sour Feb 6, 2013 @ 2:32am 
Republic at War works for me, UEAW does not launch wit hthe launch.bat file for me.
Gr3atsaga Feb 10, 2013 @ 9:51pm 
Originally posted by WDZ Sour:
Republic at War works for me, UEAW does not launch wit hthe launch.bat file for me.

Well, if you have Steam version, you cannot use the .bat files. Steam has set up the game files in a way that when you try to run swfoc.exe it will run Empire at War instead of Forces of Corruption - I even created a support ticket and explained that to them and they kept giving me detailed ways to "completely uninstall steam"... lol.... But for awhile I could not get RaW to work myself, and like 2 others. I kept uninstalling and reinstalling and eventually it worked. Again, probably due to the way Steam has set up the game files...
miku2020 Feb 25, 2013 @ 7:03am 
do anyone know how i get SFAW working it always crash when i start it
miku2020 Feb 25, 2013 @ 7:04am 
and if i can get it fix then i can anyone whit mods
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Feb 5, 2013 @ 7:36pm
Posts: 6