CDQ Feb 22, 2013 @ 9:08am
Cannot start demo!
When i launch the demo the screen becomes grey for a few seconds and then i get the following message in the console:
Iron Grip: Warlord Release 1.13 win-x86 Jun 29 2011
----- FS_Startup -----
Current search path:
D:\Steam\steamapps\common\Iron Grip Warlord\base\zpatch113.pk3 (5 files)
D:\Steam\steamapps\common\Iron Grip Warlord\base\zpatch112textures.pk3 (25 files)
D:\Steam\steamapps\common\Iron Grip Warlord\base\zpatch112.pk3 (68 files)
D:\Steam\steamapps\common\Iron Grip Warlord\base\yuletide_1.pk3 (157 files)
D:\Steam\steamapps\common\Iron Grip Warlord\base\textures_2.pk3 (8 files)
D:\Steam\steamapps\common\Iron Grip Warlord\base\textures_1.pk3 (133 files)
D:\Steam\steamapps\common\Iron Grip Warlord\base\textures2.pk3 (506 files)
D:\Steam\steamapps\common\Iron Grip Warlord\base\textures1.pk3 (372 files)
D:\Steam\steamapps\common\Iron Grip Warlord\base\textures.pk3 (866 files)
D:\Steam\steamapps\common\Iron Grip Warlord\base\sound_1.pk3 (120 files)
D:\Steam\steamapps\common\Iron Grip Warlord\base\sound.pk3 (493 files)
D:\Steam\steamapps\common\Iron Grip Warlord\base\resources.pk3 (189 files)
D:\Steam\steamapps\common\Iron Grip Warlord\base\models_1.pk3 (48 files)
D:\Steam\steamapps\common\Iron Grip Warlord\base\models.pk3 (556 files)
D:\Steam\steamapps\common\Iron Grip Warlord\base\media.pk3 (66 files)
D:\Steam\steamapps\common\Iron Grip Warlord\base\maps.pk3 (5 files)
D:\Steam\steamapps\common\Iron Grip Warlord/base

----------------------
3617 files in pk3 files
couldn't exec config.cfg
Minimum com_hunkMegs is 200, allocating 200 megs.
Hunk_Clear: reset the hunk ok
...detecting CPU, found Intel Pentium III

------- Input Initialization -------
No window for DirectInput mouse init, delaying
Joystick is not active.
------------------------------------
----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
init: got steam id 76561197964996353
----- R_Init -----
Initializing OpenGL subsystem
...initializing QGL
...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\system32\opengl32.dll' ): succeeded
searching matching mode for system resolution 1024x768
...setting mode 3: 1024 768 FS
...using colorsbits of 32
...calling CDS: ok
...registered window class
...created window@0,0 (1024x768)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (-2)
searching matching mode for system resolution 1024x768
...setting mode 3: 1024 768 FS
...using colorsbits of 32
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (1024x768)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (-2)
...setting mode 1: 800 600 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (800x600)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (1)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem