Evolution RTS

Evolution RTS

the war(ITA) Sep 18, 2016 @ 6:32am
The game doesn't connect me and i'm not able to play singleplayer with the new lobby
i expiering this problem about this game, i recentely having a problem about when i play the game i connect on launch, but the game say it's connecting me for a very long time and i'm not able anymore to see the multiplayer battles where i can downloads the maps, the game modes and ecc. Please fix this problem
< >
Showing 1-13 of 13 comments
#CashMeOusideHowBouDah  [developer] Sep 18, 2016 @ 3:50pm 
Have you tried re-registering (using a different name)?
Have you been banned from the spring server before in other games based on that engine (Like Balanced Annihilation, Zero-K)?
Are you using a VPN?

The issue isn't on the side of the spring server, as it is rock solid.

To re-register, click on "Settings" then "Login" and erase whatever is in the username and password box, then click connect in the top right corner.

If that doesn't work, assuming you're on windows, press windows key + R and type in "cmd" (No quotes) then press enter.

Then in the console window that comes up, type this:
ping lobby.springrts.com

And press enter. Do you get a response from the server? It will look something like this: https://i.imgur.com/i7N6sfV.png
Last edited by #CashMeOusideHowBouDah; Sep 18, 2016 @ 3:51pm
the war(ITA) Sep 20, 2016 @ 10:18am 
i tried about changing the gam but same problem, some years ago i haven't this problem, i have windows 10 but in the past times i haven't this problem, i wasn't banned, i really don't why this problem happened and i don't know what is the windows key
now i can't log in, it's say:"Login can only contain letters, digits, [, ] and _", now instead of not connecting me now i can't log in, i tried to register, but it's say the same thing about the log in.
#CashMeOusideHowBouDah  [developer] Feb 1 @ 2:33am 
What username are you trying to use? Weird that I didn't get a notification about this post.
Originally posted by Dirk Strongbeef:
What username are you trying to use? Weird that I didn't get a notification about this post.
I use the username i have on steam and i always signed up with the username i have on steam and password with two numbers at first of it.
#CashMeOusideHowBouDah  [developer] Feb 1 @ 10:43pm 
Well, you said it yourself:
Login can only contain letters, digits, [, ] and _

the war(ITA)

contains a space and ( and ). All of those characters would not be valid. You could use thewar[ITA] which would work.

Unless your steam username is not the war(ITA), in which case, I ask again. What is the username that you are trying to use?
the username i use for the game is the same i have on steam, i always use that username in game never got problems like that before.
#CashMeOusideHowBouDah  [developer] Feb 6 @ 7:00pm 
Your steam username is different from your display username. In otehr words, we only see your steam DISPLAY name, your steam account username is something that we cannot see. Therefore, I have no idea what the username you are trying to use is. I will repeat myself:

Originally posted by "Forboding Angel":
Well, you said it yourself:
Login can only contain letters, digits, [, ] and _

the war(ITA)

contains a space and ( and ). All of those characters would not be valid. You could use thewar[ITA] which would work.

Unless your steam username is not the war(ITA), in which case, I ask again. What is the username that you are trying to use?
the username i use in the game is"the war ITA".
#CashMeOusideHowBouDah  [developer] Feb 7 @ 11:50pm 
Ahh ok, try using "the_war_ITA". The username system doesn't like spaces :'(
and what is the solution to this problem?
Last edited by the war(ITA); Feb 10 @ 9:31am
#CashMeOusideHowBouDah  [developer] Feb 14 @ 2:33am 
Originally posted by #CashMeOusideHowBouDah:
Ahh ok, try using "the_war_ITA". The username system doesn't like spaces :'(
Ok, problem solved, but now i must reobtain the game modes i have in the other account...
< >
Showing 1-13 of 13 comments
Per page: 15 30 50