METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN
kojiprodesu  [ผู้พัฒนา] 1 ก.ย. 2015 @ 1:13am
Problems launching when using Phenom II / Phenom II ユーザー様へ、起動不具合について
Hello everyone, this is the Dev Team in Tokyo.
Thank you everyone for your reports. After investigating on our side, we've determined that the game does not launch properly when using a Phenom II CPU.

We've isolated the problem and are working on a solution which should be ready in roughly 5 hours.

Thank you very much for your patience and understanding as we resolve this issue.

===

TPPユーザーの皆様へ、

皆様の報告を受け、開発チームで調査した結果
CPUがPhenom II だと、起動に問題が発生することがわかりました。

原因もほぼ特定できましたので、これから約5時間にベータ版としてリリース予定です。
ご迷惑をおかけしますが、それまでお待ちください。
< >
กำลังแสดง 1-15 จาก 260 ความเห็น
I'm nuclear right now boys >:(
Good night, then.
I have Athlon not Phenom...
Finally! Can't wait!
Thank you for the update.
It's not just Phenom. I have an Athlon and am having the same problem.
Well there go my plans... I'll deal with it... Just don't keep us waiting huh.
Will it fix Athlon too?
Koji, just note, it's ANY processor that can't run SSE 4.1, not just Phenom II's, that are affected.
Thank you!
At least someone noticed the problem and is going to fix it regardless of the time needed.
Originally posted by McKeyev:
So, community already found out - problem with certain OLDER cpus which don't natively support SSE4.1. The AMD Phenom II series is among those having the issue. My old as hell Athlon too (Ground Zeroes works perfectly, by the way). I already launched the game by using Intel SSE emulator, but it's laggy and unplayable. How long shall we wait for developer's fix?
I have an Intel processor and I am having this issue, I hope the fix works for me too.
Thanks, now to sleep well
Thank you so much for the quick update! Can't wait to play this game!
ได้รับการแก้ไขครั้งสุดท้ายโดย Mr. GameCrazy; 1 ก.ย. 2015 @ 1:17am
< >
กำลังแสดง 1-15 จาก 260 ความเห็น
ต่อหน้า: 15 30 50