tomlubach 21 de Oct, 2012 a las 21:38
no sound
HP pavillion g6 amd processor with 4 gig ram and HD graphics.I'm getting no sound at all.Game plays perfect except for that can anyone help.Havn't tried reinstall yet or anything else for that matter I'm running windows 7 sp1.I'm not really computer savvy so go easy on me.
Mostrando 1-5 de 5 comentarios
< >
Reginald P. Linux 24 de Oct, 2012 a las 15:30 
I've had a similar problem for ages, so it might be of some insight. Anyways, if I launch an ARMA game before I have my audio device plugged in, I won't recieve any sound from the game, yet other software will still output audio. So I just have to relaunch it. T'was a bit annoying, but I switched to a headset-only setup a while back, so it's not of any trouble to me now.
Doubt that is your problem, though...
Then again, if you're not computer savvy, you might not know that most speakers with volume knobs don't actually change the system volume, which you can find in your taskbar. Still, I doubt you do not know that...
The Last Crusader 3 de Nov, 2012 a las 4:59 
I have the same problem damn it. No sound at all. Is it because of Windows 7 ??
NEXT GEN COLIN 23 de Dic, 2012 a las 19:58 
im on windows 8 and have no sound.
Drod B@ss I Adam I 3hunna$ 27 de Jun, 2013 a las 14:43 
download openAL
got no sound then dwnloaded openAL and my sound came back, good luck
Lady Nina 4 de Oct, 2013 a las 10:40 
yeah i think it has something to do with the popup reguarding OpenAL. I have the same issue
Mostrando 1-5 de 5 comentarios
< >
Por página: 15 30 50