King's Bounty: The Legend > Discussioni generali > Dettagli della discussione
Barack Hitler 6 nov 2012, ore 5:48
Missing graphics!
First of all, I love this game. I played it on my old PC, but now it's dead and I am now the proud owner of a macbook pro 15" (hate me if you want to), and when this was released for the mac I was thrilled! But after installing the game I waws met with undescribable horror: THe game simply doesn't load the unit graphics.
So tried to google this problem and found some people with the same problems, but no answers that seemed to wotk. Only once has the models loaded correctly and at that time I hoped my nightmare had ended! But no.... Thus I seek out the help of you all in my quest to fix the buggetry of this game!

Plox, halp needed.
Visualizzazione di 1-15 commenti su 23
< >
Hangdog 7 nov 2012, ore 15:44 
I am having the same problem (same computer, basically). It worked fine the first time I launched it; then it crashed and doesn't load right.
Barack Hitler 9 nov 2012, ore 2:56 
Does your colour scheme change when lauching the game?, that happens with me, and i read that it might be because of the Nvidia grphics driver loading up too fast.
dilu 12 nov 2012, ore 23:44 
got the problem. Any solutions found?
Ultima modifica da dilu; 12 nov 2012, ore 23:45
FuzzyPuffin 17 nov 2012, ore 1:32 
Have this issue as well, 320M. The font rendering is also horrible.

BTW, after reading other forums and reviews, I see that this issue has been around since April. I don't think the developers are interested in fixing it. Best we can hope for is a graphics driver update in a 10.8.x release will fix it.
Ultima modifica da FuzzyPuffin; 17 nov 2012, ore 2:03
Barack Hitler 17 nov 2012, ore 3:42 
Messaggio originale di FuzzyPuffin:
Have this issue as well, 320M. The font rendering is also horrible.

BTW, after reading other forums and reviews, I see that this issue has been around since April. I don't think the developers are interested in fixing it. Best we can hope for is a graphics driver update in a 10.8.x release will fix it.

I've read about it as well, but i hoped it would help to start a discussion on steam. I hope that someone will post an answer here as soon as there is news on the topic. Personally i have had no problems with the rendering, i run on maximum settings and everything looks fine.
FuzzyPuffin 17 nov 2012, ore 15:07 
Messaggio originale di Stullotopen:
I've read about it as well, but i hoped it would help to start a discussion on steam. I hope that someone will post an answer here as soon as there is news on the topic. Personally i have had no problems with the rendering, i run on maximum settings and everything looks fine.

What is your graphics card? Pretty sure this is an Nvidia-only issue.
Barack Hitler 18 nov 2012, ore 6:12 
NVIDIA GeForce GT 330M with 512mb memory

And yes, this only happens on Nvidia graphics...
Ultima modifica da Barack Hitler; 18 nov 2012, ore 6:13
FuzzyPuffin 18 nov 2012, ore 12:13 
...but not yours, apparently. Maybe it's limited to the 320M?
Barack Hitler 19 nov 2012, ore 9:45 
Messaggio originale di FuzzyPuffin:
...but not yours, apparently. Maybe it's limited to the 320M?

Sorry i was unclear, it happens to me as well, but once in a while everything is fine, and i have a jolly good time.
[BaNNeR] 22 nov 2012, ore 9:25 
Have same problem with 650m
NotClassicallyBeautiful 15 dic 2012, ore 16:50 
Having the same problem with a Nvidia Geforce 560M with 3GB of graphics memory.
NotClassicallyBeautiful 15 dic 2012, ore 16:55 
However, if I restart the game it usually goes away.
Barack Hitler 15 dic 2012, ore 17:52 
Messaggio originale di Obstinate Obstacles:
However, if I restart the game it usually goes away.
I must admit that i envy you :)
ag 18 dic 2012, ore 10:04 
I occasionaly have the same problem. But an immediate restart fixes the problem. Sometimes after the second time. But restarts have always been the fix.
manski 2 gen 2013, ore 0:27 
For me, this only happens when I create a new game with a warrior and don't use English as language (see my thread "Mac OS X hickups and pitfalls"). I can fix the problem by first creating a new game with one of the other two classes and then create a new warrior game. (All this assumes you actually have the same issue as I have.)
Visualizzazione di 1-15 commenti su 23
< >
Per pagina: 15 30 50