Barack Hitler 6. Nov. 2012 um 5:48 Uhr
Missing graphics!
First of all, I love this game. I played it on my old PC, but now it's dead and I am now the proud owner of a macbook pro 15" (hate me if you want to), and when this was released for the mac I was thrilled! But after installing the game I waws met with undescribable horror: THe game simply doesn't load the unit graphics.
So tried to google this problem and found some people with the same problems, but no answers that seemed to wotk. Only once has the models loaded correctly and at that time I hoped my nightmare had ended! But no.... Thus I seek out the help of you all in my quest to fix the buggetry of this game!

Plox, halp needed.
Beiträge 1-15 von 23
< >
Hangdog 7. Nov. 2012 um 15:44 Uhr 
I am having the same problem (same computer, basically). It worked fine the first time I launched it; then it crashed and doesn't load right.
Barack Hitler 9. Nov. 2012 um 2:56 Uhr 
Does your colour scheme change when lauching the game?, that happens with me, and i read that it might be because of the Nvidia grphics driver loading up too fast.
dilu 12. Nov. 2012 um 23:44 Uhr 
got the problem. Any solutions found?
Zuletzt bearbeitet von dilu; 12. Nov. 2012 um 23:45 Uhr
FuzzyPuffin 17. Nov. 2012 um 1:32 Uhr 
Have this issue as well, 320M. The font rendering is also horrible.

BTW, after reading other forums and reviews, I see that this issue has been around since April. I don't think the developers are interested in fixing it. Best we can hope for is a graphics driver update in a 10.8.x release will fix it.
Zuletzt bearbeitet von FuzzyPuffin; 17. Nov. 2012 um 2:03 Uhr
Barack Hitler 17. Nov. 2012 um 3:42 Uhr 
Ursprünglich geschrieben von FuzzyPuffin:
Have this issue as well, 320M. The font rendering is also horrible.

BTW, after reading other forums and reviews, I see that this issue has been around since April. I don't think the developers are interested in fixing it. Best we can hope for is a graphics driver update in a 10.8.x release will fix it.

I've read about it as well, but i hoped it would help to start a discussion on steam. I hope that someone will post an answer here as soon as there is news on the topic. Personally i have had no problems with the rendering, i run on maximum settings and everything looks fine.
FuzzyPuffin 17. Nov. 2012 um 15:07 Uhr 
Ursprünglich geschrieben von Stullotopen:
I've read about it as well, but i hoped it would help to start a discussion on steam. I hope that someone will post an answer here as soon as there is news on the topic. Personally i have had no problems with the rendering, i run on maximum settings and everything looks fine.

What is your graphics card? Pretty sure this is an Nvidia-only issue.
Barack Hitler 18. Nov. 2012 um 6:12 Uhr 
NVIDIA GeForce GT 330M with 512mb memory

And yes, this only happens on Nvidia graphics...
Zuletzt bearbeitet von Barack Hitler; 18. Nov. 2012 um 6:13 Uhr
FuzzyPuffin 18. Nov. 2012 um 12:13 Uhr 
...but not yours, apparently. Maybe it's limited to the 320M?
Barack Hitler 19. Nov. 2012 um 9:45 Uhr 
Ursprünglich geschrieben von FuzzyPuffin:
...but not yours, apparently. Maybe it's limited to the 320M?

Sorry i was unclear, it happens to me as well, but once in a while everything is fine, and i have a jolly good time.
[BaNNeR] 22. Nov. 2012 um 9:25 Uhr 
Have same problem with 650m
ShatteredQuil 15. Dez. 2012 um 16:50 Uhr 
Having the same problem with a Nvidia Geforce 560M with 3GB of graphics memory.
ShatteredQuil 15. Dez. 2012 um 16:55 Uhr 
However, if I restart the game it usually goes away.
Barack Hitler 15. Dez. 2012 um 17:52 Uhr 
Ursprünglich geschrieben von Obstinate Obstacles:
However, if I restart the game it usually goes away.
I must admit that i envy you :)
ag 18. Dez. 2012 um 10:04 Uhr 
I occasionaly have the same problem. But an immediate restart fixes the problem. Sometimes after the second time. But restarts have always been the fix.
manski 2. Jan. 2013 um 0:27 Uhr 
For me, this only happens when I create a new game with a warrior and don't use English as language (see my thread "Mac OS X hickups and pitfalls"). I can fix the problem by first creating a new game with one of the other two classes and then create a new warrior game. (All this assumes you actually have the same issue as I have.)
Beiträge 1-15 von 23
< >
Pro Seite: 15 30 50