Prof. Bananas Goldsteinberg 23 мая в 17:51
Weird shadow banding issue.
I'm getting a weird shadow affect during in-engine cutscenes. Anybody else having/had this issue and know how to fix it?

Here's a screenshot; http://i.imgur.com/A3DZgsA.jpg
Последний раз отредактировал Prof. Bananas Goldsteinberg; 23 мая в 17:52
Показано 16 из 6 комментариев
< >
Marlowe 25 мая в 2:48 
Try this: http://steamcommunity.com/app/245280/discussions/0/792924952635432623/#c648811768026679677

BaseEngine.ini is located in C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Enslaved\Engine\Config

Once you've done that, save the file and set it as read-only.
- Right-click the file, and then click Properties.
- Click the General tab, clear the Read-only check box, and then click OK.

It worked for me.
Последний раз отредактировал Marlowe; 25 мая в 2:54
Prof. Bananas Goldsteinberg 29 мая в 14:08 
Holy crap, it worked. Thank you so much! I'll miss dynamic shadows, but at least the banding is gone and the game still looks great.
Marlowe 29 мая в 23:37 
Better to lose the dynamic shadows than to have all that banding.
I'm glad I helped, enjoy the game ;)
Rick 7 июн в 21:12 
BaseEngine.ini:

ShadowFilterQualityBias=1
ShadowTexelsPerPixel=2
bEnableVSMShadows=True (Not sure if this added anything but it doesn't hurt to add)
ShadowFilterRadius=3
ShadowDepthBias=.060

This is if you still want dynamic shadows. Looks a hell of a lot better than the games default.
Prof. Bananas Goldsteinberg 8 июн в 22:39 
Do I switch LightEnvironmentShadows back to True? I'll have to try this tomorrow, thanks!
Rick 9 июн в 7:38 
Yeah switch it back to true. Not perfect, but the banding is all but nearly gone.
Показано 16 из 6 комментариев
< >
На страницу: 15 30 50