ENSLAVED™: Odyssey to the West™ Premium Edition
Prof. Bananas Goldsteinberg 23. Mai um 17:51 Uhr
Weird shadow banding issue.
I'm getting a weird shadow affect during in-engine cutscenes. Anybody else having/had this issue and know how to fix it?

Here's a screenshot; http://i.imgur.com/A3DZgsA.jpg
Zuletzt bearbeitet von Prof. Bananas Goldsteinberg; 23. Mai um 17:52 Uhr
Beiträge 1-6 von 6
< >
Marlowe 25. Mai um 2:48 Uhr 
Try this: http://steamcommunity.com/app/245280/discussions/0/792924952635432623/#c648811768026679677

BaseEngine.ini is located in C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Enslaved\Engine\Config

Once you've done that, save the file and set it as read-only.
- Right-click the file, and then click Properties.
- Click the General tab, clear the Read-only check box, and then click OK.

It worked for me.
Zuletzt bearbeitet von Marlowe; 25. Mai um 2:54 Uhr
Prof. Bananas Goldsteinberg 29. Mai um 14:08 Uhr 
Holy crap, it worked. Thank you so much! I'll miss dynamic shadows, but at least the banding is gone and the game still looks great.
Marlowe 29. Mai um 23:37 Uhr 
Better to lose the dynamic shadows than to have all that banding.
I'm glad I helped, enjoy the game ;)
Rick 7. Juni um 21:12 Uhr 
BaseEngine.ini:

ShadowFilterQualityBias=1
ShadowTexelsPerPixel=2
bEnableVSMShadows=True (Not sure if this added anything but it doesn't hurt to add)
ShadowFilterRadius=3
ShadowDepthBias=.060

This is if you still want dynamic shadows. Looks a hell of a lot better than the games default.
Prof. Bananas Goldsteinberg 8. Juni um 22:39 Uhr 
Do I switch LightEnvironmentShadows back to True? I'll have to try this tomorrow, thanks!
Rick 9. Juni um 7:38 Uhr 
Yeah switch it back to true. Not perfect, but the banding is all but nearly gone.
Beiträge 1-6 von 6
< >
Pro Seite: 15 30 50