ENSLAVED™: Odyssey to the West™ Premium Edition
Prof. Bananas Goldsteinberg 23. maj kl. 5:51pm
Weird shadow banding issue.
I'm getting a weird shadow affect during in-engine cutscenes. Anybody else having/had this issue and know how to fix it?

Here's a screenshot; http://i.imgur.com/A3DZgsA.jpg
Sidst redigeret af Prof. Bananas Goldsteinberg; 23. maj kl. 5:52pm
Viser 1-6 af 6 kommentarer
< >
Marlowe 25. maj kl. 2:48am 
Try this: http://steamcommunity.com/app/245280/discussions/0/792924952635432623/#c648811768026679677

BaseEngine.ini is located in C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Enslaved\Engine\Config

Once you've done that, save the file and set it as read-only.
- Right-click the file, and then click Properties.
- Click the General tab, clear the Read-only check box, and then click OK.

It worked for me.
Sidst redigeret af Marlowe; 25. maj kl. 2:54am
Prof. Bananas Goldsteinberg 29. maj kl. 2:08pm 
Holy crap, it worked. Thank you so much! I'll miss dynamic shadows, but at least the banding is gone and the game still looks great.
Marlowe 29. maj kl. 11:37pm 
Better to lose the dynamic shadows than to have all that banding.
I'm glad I helped, enjoy the game ;)
Rick 7. jun kl. 9:12pm 
BaseEngine.ini:

ShadowFilterQualityBias=1
ShadowTexelsPerPixel=2
bEnableVSMShadows=True (Not sure if this added anything but it doesn't hurt to add)
ShadowFilterRadius=3
ShadowDepthBias=.060

This is if you still want dynamic shadows. Looks a hell of a lot better than the games default.
Prof. Bananas Goldsteinberg 8. jun kl. 10:39pm 
Do I switch LightEnvironmentShadows back to True? I'll have to try this tomorrow, thanks!
Rick 9. jun kl. 7:38am 
Yeah switch it back to true. Not perfect, but the banding is all but nearly gone.
Viser 1-6 af 6 kommentarer
< >
Per side: 15 30 50