Space Engineers > Bug Reports > Topic Details
Nema Jan 17 @ 1:15pm
Cant use the copy and paste command.
Hello, i have a problem, since the new multiplayer patch, i enterd my singleplayer world and when i point to a ship wanting to copy it, i press ctrl+C and then ctrl+V, and it does not copy it, in fact it takes the normal comand for pressing V (thats changing camara from 1st to 3rd persson).

Anyone else having this problem or is it shust me? :S

Showing 1-8 of 8 comments
< >
orb Jan 17 @ 1:20pm 
"Load world" -> "Edit settings" -> "Enable copy / paste"
Nema Jan 17 @ 1:37pm 
thnx, that was it.
/close
Last edited by Nema; Jan 17 @ 1:38pm
Prometheus Unbound Jan 19 @ 4:40am 
Originally posted by orb:
"Load world" -> "Edit settings" -> "Enable copy / paste"

Thanks, mate.
sammyson9 Jan 20 @ 3:14am 
how do i get to the file folder?
Nema Jan 20 @ 7:10am 
that path its not to the file folders. Its what options you have to follow from the main menu, ingame.
flog22 Apr 26 @ 10:28pm 
Is there any way to paste things from one world to another?
Nema Apr 27 @ 2:25am 
yes, just copy in one world and do paste in the other world ( both worlds must have copy and paste option enabled)
Neverathome Apr 27 @ 7:50am 
Does anyone expierence this bug especialy the last video in that thread the first video is already bugreported,link below
http://steamcommunity.com/app/244850/discussions/1/558754259646304671/

kind regards
Showing 1-8 of 8 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Jan 17 @ 1:15pm
Posts: 8