King Arthur II - The Role-playing Wargame
Horny Bull Sep 28, 2012 @ 8:37am
Still unplayable
Wtf it crashes right after I start up the game.
Showing 1-15 of 19 comments
< >
shotorebozorg Oct 3, 2012 @ 8:27pm 
I can get it to start. Choose New Campaign and nothing happens.
juggerz Oct 5, 2012 @ 8:00pm 
Same thing happens to me.. Have u fixed it yet??
ArchDarkEmperor Oct 12, 2012 @ 5:39pm 
my game crash every i enter a battle
Versist Oct 15, 2012 @ 9:30am 
I have a similar issue, it will start and then will either take forever to load up a new game and chug through until i stop; or crash if i try to load a previously played game or auto-save.
Versist Oct 15, 2012 @ 9:34am 
it isn't even installed on my computer, hasn't been since shortly after launch. Because I've had this problem since then.... hopefully dev will spot this thread before 2014 and maybe, possibly... do something. I knew that other people had to have been having similar problems, it is unplayable.
Horny Bull Oct 15, 2012 @ 9:18pm 
Dude, they've done nothing for it. They've released other games and moved on from this one. They've made their money and ran, and left some PR people as people to stall the angry players.
Versist Oct 16, 2012 @ 9:11am 
this game also takes crazy long to uninstall... i hope that ^this guy is wrong, but as long as this game has been out, I don't expect they'll fix the game for us at all at this point; much less reimberse us for the time we've had to wait to actually experiece a playable version of the game. I feel like, because we aren't leaping insane customer service hurdles to get them to us, they won't bother to help, because we aren't going out and writing 10 emails to different departments complaining about our problems. I don't want to raise hell and whine about it, I just want to play the ♥♥♥♥ing game that I paid fifty-sixty dollars for. -_________________-....
WhoOpa Nov 24, 2012 @ 2:29am 
doesnt even start and yes it takes forever to uninstall guess we got ripped off good stuff
caylen red Nov 24, 2012 @ 3:37am 
i get the black screen at the start of a battle
wengert2004 Nov 25, 2012 @ 5:50pm 
instead of launching it through steam, try starting it yourself with a different exe file... i have to use C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\kingarthurii\CoreTech2_x86_11.exe instead of the x64 ones..
Horny Bull Nov 25, 2012 @ 8:14pm 
Better idea, sue the company for ripping us off?
The game doesn't even work. I paid for a program that crashes after 10 seconds!
wengert2004 Nov 26, 2012 @ 2:39pm 
Originally posted by Horny Bull:
Better idea, sue the company for ripping us off?
The game doesn't even work. I paid for a program that crashes after 10 seconds!


good luck with that; i was just supplying a quick solution to what is probably causing most of the problems for everyone. game runs great for me now.
eiffel9992002 Nov 28, 2012 @ 4:59am 
At first I would like to buy this game, and now I give up!!
Zguba Dec 1, 2012 @ 5:04am 
I bought this game for my dad. It is working only with wengert2004 file, but working crazy slow even on the lowest details. Never trust this devteam again. Wasted money.
Morbidly Obese Pikachu Dec 2, 2012 @ 5:57pm 
found a solution, go into movies, and delete mainmenuKA2 and the .ogg file, then launch it by launching CoreTech2_x86_11.exe
Showing 1-15 of 19 comments
< >
Per page: 15 30 50