Hammerwatch > General Discussions > Topic Details
Tommi Aug 14, 2013 @ 1:29am
Bad graphics and very slow
after start my graphics are very bad. big blocks all over the screen .
also the speed is terrible.
doesn´t matter if it is in fullscreen or windowed.
music is o.k. ;-)
Showing 1-15 of 92 comments
< >
hipshot  [developer] Aug 14, 2013 @ 1:35am 
Hardware and software specifications would be good =)
Noran Aug 14, 2013 @ 2:30am 
It is more then likley a video driver/card issue.
Especially if you are trying to run it on an intel integrated card. ie (GMA)
But yes more info about ur rig would help. xP
Last edited by Noran; Aug 19, 2013 @ 8:04am
Tommi Aug 14, 2013 @ 3:07am 
my specs:

windows 8-64 - 4MB
card : ATI radeon 4800 - wddm1.1

thx
Nolgh Aug 14, 2013 @ 9:05am 
Same bug here.
Noran Aug 14, 2013 @ 11:57am 
Originally posted by Nolgh:
Same bug here.

Do you have an ATI vid card as well?
Mystra Aug 15, 2013 @ 5:17am 
same issues,. stuttering, extremely slow unnavigable start menus.... refresh rate seems extremely slow. please FIX also windows 8 here
Fnorgle Aug 15, 2013 @ 5:39am 
I'm finding the same problem, also with an ATI card. Its a shame because this looks awesome!
Last edited by Fnorgle; Aug 15, 2013 @ 5:40am
Flabbyknight Aug 15, 2013 @ 9:43am 
I am also having this problem with the ATI card.
swardy27 Aug 15, 2013 @ 7:57pm 
Same issue here, big blocks on screen like graphics bug. slow, tried to play but game was mostly black screen
Last edited by swardy27; Aug 15, 2013 @ 7:58pm
epicman2001 Aug 15, 2013 @ 8:32pm 
my problem is it works but the performance is very slow and bad does anyone know what the problem is???
hipshot  [developer] Aug 16, 2013 @ 4:15am 
May I ask, does everyone in this thread have an ATI-card?
AcucracK Aug 16, 2013 @ 4:56am 
Not sure this is a game you would play for the graphics...
RetroStation Aug 16, 2013 @ 6:09am 
I'm having an issue where it'll only play 1920x1080 fullscreen. It doesn't stretch when setting a lower resolution, and 1920x1080 has a poor framerate.

NVIDIA GeForce GT 555M
8GB RAM
Intel i7-2670QM QuadCore
swardy27 Aug 16, 2013 @ 6:25am 
i do, 2 ATI Radeon 600x.....i suck i know...
667 Aug 17, 2013 @ 9:05am 
I also have graphics degredation as soon as main menu comes up. Blocky sprites. Black patches. Very low framerate. I have tried windowed and different resolutions to no avail.

Athlon 64 X2 1.8ghz
2G ram
ATI x1250
Vista Home 32

Showing 1-15 of 92 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Aug 14, 2013 @ 1:29am
Posts: 92