Sobol14 2. Dez. 2013 um 5:01 Uhr
Problem with the music
When I start the game it plays for about 2 seconds then suddenly stops for about 15-20 seconds and then the process repeats.
It's like it can't load itself in time and skips every two seconds.
Beiträge 1-10 von 10
< >
hipshot  [Entwickler] 2. Dez. 2013 um 5:34 Uhr 
Does this happen all the time? Or just on certain parts?
Sobol14 2. Dez. 2013 um 6:22 Uhr 
It starts immediately after I start the game and never stops, at least to my knowledge, I didn't really play long because of that.
Sounds on the other hand are working fine, at least for hitting stuff and getting hit.
Sobol14 3. Dez. 2013 um 6:20 Uhr 
Forgot to say that I have Windows XP 32bit SP3.
Sobol14 5. Dez. 2013 um 1:59 Uhr 
Still waiting for an answer.
hipshot  [Entwickler] 5. Dez. 2013 um 2:41 Uhr 
Do you have any other computer to test this on?
I don't get the error and I have an XP 32 at home... that's a fairly old comp too.
Sobol14 5. Dez. 2013 um 2:45 Uhr 
Not at the moment, but I can get access to one. It won't be XP though, so I don't know if it'll be any help.
hard lich pls be pro 18. Dez. 2013 um 0:54 Uhr 
same here. iv got an apple that probably doesnt run this game too.
Biff Hardjaw 18. Dez. 2013 um 11:02 Uhr 
Also having this issue on my pc. XP 32-bit sp3 here

I'm within recommended specs and I never had this issue before the most recent patch.
hard lich pls be pro 22. Dez. 2013 um 14:37 Uhr 
hey hipshot, have you checked this?
hipshot  [Entwickler] 25. Dez. 2013 um 5:11 Uhr 
I have not, with the most recent patch. I do however get another music error at my work comp, the one that makes the music not loop properly.
Beiträge 1-10 von 10
< >
Pro Seite: 15 30 50
Geschrieben am: 2. Dez. 2013 um 5:01 Uhr
Beiträge: 10