Hammerwatch > Obecné diskuze > Detaily tématu
Sobol14 2. pro. 2013 v 5.01 dop.
Problem with the music
When I start the game it plays for about 2 seconds then suddenly stops for about 15-20 seconds and then the process repeats.
It's like it can't load itself in time and skips every two seconds.
Zobrazeno 110 z 10 komentářů
< >
hipshot  [vývojář] 2. pro. 2013 v 5.34 dop. 
Does this happen all the time? Or just on certain parts?
Sobol14 2. pro. 2013 v 6.22 dop. 
It starts immediately after I start the game and never stops, at least to my knowledge, I didn't really play long because of that.
Sounds on the other hand are working fine, at least for hitting stuff and getting hit.
Sobol14 3. pro. 2013 v 6.20 dop. 
Forgot to say that I have Windows XP 32bit SP3.
Sobol14 5. pro. 2013 v 1.59 dop. 
Still waiting for an answer.
hipshot  [vývojář] 5. pro. 2013 v 2.41 dop. 
Do you have any other computer to test this on?
I don't get the error and I have an XP 32 at home... that's a fairly old comp too.
Sobol14 5. pro. 2013 v 2.45 dop. 
Not at the moment, but I can get access to one. It won't be XP though, so I don't know if it'll be any help.
hard lich pls be pro 18. pro. 2013 v 12.54 dop. 
same here. iv got an apple that probably doesnt run this game too.
Biff Hardjaw 18. pro. 2013 v 11.02 dop. 
Also having this issue on my pc. XP 32-bit sp3 here

I'm within recommended specs and I never had this issue before the most recent patch.
hard lich pls be pro 22. pro. 2013 v 2.37 odp. 
hey hipshot, have you checked this?
hipshot  [vývojář] 25. pro. 2013 v 5.11 dop. 
I have not, with the most recent patch. I do however get another music error at my work comp, the one that makes the music not loop properly.
Zobrazeno 110 z 10 komentářů
< >
Na stránku: 15 30 50
Datum odeslání: 2. pro. 2013 v 5.01 dop.
Počet příspěvků: 10