Hammerwatch > Discussões gerais > Detalhes do tópico
Sobol14 2/dez/2013 às 5:01
Problem with the music
When I start the game it plays for about 2 seconds then suddenly stops for about 15-20 seconds and then the process repeats.
It's like it can't load itself in time and skips every two seconds.
Exibindo comentários 110 de 10
< >
hipshot  [desenvolvedor(a)] 2/dez/2013 às 5:34 
Does this happen all the time? Or just on certain parts?
Sobol14 2/dez/2013 às 6:22 
It starts immediately after I start the game and never stops, at least to my knowledge, I didn't really play long because of that.
Sounds on the other hand are working fine, at least for hitting stuff and getting hit.
Sobol14 3/dez/2013 às 6:20 
Forgot to say that I have Windows XP 32bit SP3.
Sobol14 5/dez/2013 às 1:59 
Still waiting for an answer.
hipshot  [desenvolvedor(a)] 5/dez/2013 às 2:41 
Do you have any other computer to test this on?
I don't get the error and I have an XP 32 at home... that's a fairly old comp too.
Sobol14 5/dez/2013 às 2:45 
Not at the moment, but I can get access to one. It won't be XP though, so I don't know if it'll be any help.
hard lich pls be pro 18/dez/2013 às 0:54 
same here. iv got an apple that probably doesnt run this game too.
Biff Hardjaw 18/dez/2013 às 11:02 
Also having this issue on my pc. XP 32-bit sp3 here

I'm within recommended specs and I never had this issue before the most recent patch.
hard lich pls be pro 22/dez/2013 às 14:37 
hey hipshot, have you checked this?
hipshot  [desenvolvedor(a)] 25/dez/2013 às 5:11 
I have not, with the most recent patch. I do however get another music error at my work comp, the one that makes the music not loop properly.
Exibindo comentários 110 de 10
< >
Por página: 15 30 50
Publicado em: 2/dez/2013 às 5:01
Mensagens: 10