R. (Ariel) 17. čvc. 2013 v 9.45 dop.
[Fixed] This program doesn't work properly for me on OSX
The library is empty on the mac. Nothing to be seen there at all.
My speccs:

OSX (Macbook)
2.66 Ghz Intel Core i7
8GB 1067 MHz DDR
NVIDIA GeForce GT 330M 512MB
1680x1050 resolution
Using OS 10.8.4.

Here is a screenshot:
http://ariel.trancemissie.eu/blog/wp-content/uploads/2013/07/substancemac.jpg

Thanks for reading.
Naposledy upravil Jerc; 23. čvc. 2013 v 12.34 dop.
Zobrazeno 1-9 z 9 komentářů
< >
Jerc  [vývojář] 17. čvc. 2013 v 6.13 odp. 
The distorted nodes issue was solved by switching the engine to DirectX10 through the Tools menu.
R. (Ariel) 17. čvc. 2013 v 6.23 odp. 
Yes, thank you. That one I managed to solve. :)
R. (Ariel) 20. čvc. 2013 v 7.26 odp. 
I still can't use the program properly for the mac though. I downloaded the demo from the official website (again) and the library isn't empty, I can actually see the noises and patterns.
Could you please look in to this? Cause I would love to use the program on the mac as well, but so far I haven't had any luck with trying to get it to work, at all.
Naposledy upravil R. (Ariel); 20. čvc. 2013 v 7.28 odp.
Jerc  [vývojář] 21. čvc. 2013 v 2.32 odp. 
Switching to SSE2 engine on your Mac didn't change anything ?
R. (Ariel) 21. čvc. 2013 v 3.06 odp. 
No it didn't. After reinstalling it again I did see the items in the library but they all looked like big red crosses, maybe indicating the library items can't be found? The resources folder, was initially empty apart from the view3d folder, so I copied the other folders from the Windows version.
I think it was kind of weird that the resources folder was so empty though. But manually copying and pasting didn't do the trick.

Everything else works, the program just can't find or recognize or find the library items?
Naposledy upravil R. (Ariel); 21. čvc. 2013 v 3.08 odp.
Jerc  [vývojář] 21. čvc. 2013 v 4.47 odp. 
The red cross means that the files are there but SD can't generate the thumbnail, the usual cause of this is faulty video drivers. That's why switching to the CPU engine solves it most of the times.
R. (Ariel) 21. čvc. 2013 v 4.54 odp. 
I can only choose between the OpenGL GLSL and SSE2. And it's set to SSE2 by default. Switching between those two didn't solve anything. :(
mimas 22. čvc. 2013 v 8.52 dop. 
I just bought it and had the same issues (red cross, re-launched then no assets at all). So I went into preferences and told it to restore default path and refresh the thumbs which sorted it :)
R. (Ariel) 22. čvc. 2013 v 10.41 dop. 
That did the trick! Thank you. :)
Naposledy upravil R. (Ariel); 22. čvc. 2013 v 10.41 dop.
Zobrazeno 1-9 z 9 komentářů
< >
Na stránku: 15 30 50