Expeditions: Conquistador

Expeditions: Conquistador

View Stats:
Map not functioning? Probably operator error.
Are there conditions where I cannot set a long range map marker? It seems to work sometimes and sometime not. I have 9 days to get to the ritual site..
< >
Showing 1-8 of 8 comments
Nova  [developer] Jun 4, 2014 @ 2:20pm 
You mean can't set a path? For really long paths, you'll have to wait a bit.
Yes, cant set a path. Its on and off. I did notice a lag when planning a long trip, but the length seems arbitrary-it just works sometimes and other times it doesnt.
Nova  [developer] Jun 5, 2014 @ 1:04pm 
That sounds strange. The length has more to do with the actual path though and not the distance in a straight line.
Distance didnt seem to have anything to do with it. I DID notice the delay in the longer trips-when it was working. Half the time, I click and get no path, regardless of distance
Nova  [developer] Jun 6, 2014 @ 3:23am 
Was it with any specific type of icon that you didn't get paths to?
Nope. I tried several during the times that it didn't work. A couple times i reloaded a save once or twice and the functionality returned. I7 950 gtx 570 Win7 64 6 GB RAM
Nova  [developer] Jun 7, 2014 @ 2:47am 
If you could get us your player log from when this issue seems to be happened, that'd be great. You can find it in your installation folder, inside the steam folder (Expeditions Conquistador_Data/output_log.txt). If you could upload it to pastebin.com or something, that'd be very helpful
OK, ill get it next time.
< >
Showing 1-8 of 8 comments
Per page: 15 30 50

Date Posted: Jun 3, 2014 @ 8:52pm
Posts: 8