Dust: An Elysian Tail

Dust: An Elysian Tail

Dust: An Elysian Tail > 総合掲示板 > トピックの詳細
Doesn't load
tried the .net fix and still nothing.
GG another dodgy title that needs more tinkering ot get it working than playing it.
< >
1-15 / 33 のコメントを表示
Noogy  [開発者] 2013年7月8日 18時15分 
@Anoteros, could you specify the moment that it crashes? Do you get anything, a black screen, logos, etc?
nothing happens.
I click play, the border around my picture turns green to say i'm in game and then nothing.
Tries the .net framework fix a few times, running the .exe as admin and still nothing.
Having this problem too. It has worked fine in the past, but now will not start at all.
still doesnt startup.
where do I go for a refund?
Noogy  [開発者] 2013年7月12日 10時34分 
@Anoteros, I'd need more specifics to help. Could you give me your system specs, including OS? Also, have you verified that XNA was properly installed? It's available in the redist folder.
i5 2500k 16gb ram windows 7 ultimate 64 bit.
I've installed and reinstalled xna numerous times and it does not load.
Like I said, the border around my pic turns green as if i'm in the game but after 5 seconds it goes back to grey.
Noogy  [開発者] 2013年7月12日 11時17分 
@Anoteros, do you have a dual monitor or an SLI/Crossfire setup? And what resolution are you running?
nope single monitor.
Exact same problem, is it something to do with running windows 7 64 bit?
Noogy  [開発者] 2013年7月13日 10時42分 
@Impulsive, it shouldn't be, I run Win7 64 bit myself. I do know that an outdated video driver can cause serious slowdown (I saw that on my Win8 machine) but I'm not sure about never starting up.

Assuming all audio and video drivers are updated, .net & XNA 4.0 installed, and Windows Media Player is indeed handling all .wmv/.wma files (as opposed to a 3rd party codec) I'm at a bit of a loss here. I'm still testing stuff out though.

I have the same problem, I can't run the game. I launch it and it crashes immediately with a windows message. XNA installed and reinstalled as Anoteros but nothing work. My system specs is :
- I5 2500K 3.2GHz
- 8Go ram
- ATI HD 6870
- Windows 7 64bits

The game looks awesome I really want to play it.
i get no window message or anything.
Still unplayable.
Exact same problem, i have Win7 64x Version and the game is not starting.
Same here, downloaded the fix, tried it multiple times and still nothing. I give up.
Joe 2013年7月18日 1時10分 
Add me to the list.

When i try to run the game i can see name of the game showing up in the toolbar, but it never fully loads and after 5-6 seconds it crashes without showing any errors.

WMP is set as the default player, XNA is installed correctly (Every other XNA title i own runs) and .NET has been reinstalled (Again, i have no other issues with any other software that requires it).

Nvidia drivers are also up to date (320.49) and I'm running in single display. OS is Vista 64.

Just tried to run the game forcing the exe at 640x480 and it didn't work. I'm officially out of ideas on this one and i really need to take a break.
最近の変更はJoeが行いました; 2013年7月18日 3時18分
< >
1-15 / 33 のコメントを表示
ページ毎: 15 30 50

Dust: An Elysian Tail > 総合掲示板 > トピックの詳細
投稿日: 2013年7月8日 2時50分
投稿数: 33