Bad Bots > General Discussions > Topic Details
RaPtUrA May 6 @ 3:12am
Game crashing after loading my savegame
It crashes everytime I try to load my game, this error code comes up:

___________________________________________
############################################################################################
FATAL ERROR in
action number 1
of Step Event0
for object obj_MUSIC:

Push :: Execution Error - Variable Get -1.music_paused(100291, 0)
at gml_Object_obj_MUSIC_Step_0 (line -1) - <unknown source line>
############################################################################################

Verifying integrity didn't help.
Showing 1-5 of 5 comments
< >
maty May 7 @ 6:27am 
I have a similar issue. When I try to load my save file the following error message appears:


___________________________________________
############################################################################################
FATAL ERROR in
action number 1
of Step Event0
for object obj_MUSIC:

Push :: Execution Error - Variable Get -1.music_paused(100291, 0)
at gml_Object_obj_MUSIC_Step_0 (line -1) - <unknown source line>
############################################################################################

___________________________________________
############################################################################################
FATAL ERROR in
action number 1
of Step Event0
for object obj_MUSIC:

Push :: Execution Error - Variable Get -1.music_playing(100408, 0)
at gml_Object_obj_MUSIC_Step_0 (line -1) - <unknown source line>
############################################################################################

I was at the point where you get to know the real boss after you beat Dana.

I hope there is a way to load the save file and not have to play from the beginning.

Thanks in advance
Last edited by maty; May 7 @ 6:29am
titusthreex  [developer] May 7 @ 9:31pm 
Fixed. Just need to do a playthrough.

If you want to send me your saved files so I can test it and ensure that you can continue (most likely you can with the fix) my email is vannidm@yahoo.com

The saved files should be in one of the following locations:
in XP :"C:\Documents and Settings\Username \Local Settings\Application Data\BadBots "
in Vista and win7 "C:\users\<username>\AppData\Local\BadBots"

You can also just type %appdata% in the Run dialog box, the Start menu search box, or at the command prompt.

Please zip the entire BadBots contents and email it to me --> vannidm@yahoo.com

Thanks.
Last edited by titusthreex; May 8 @ 12:47am
titusthreex  [developer] May 8 @ 10:07pm 
Fixed and now live. Please update your game.

@Maty, you should be able to load the saved game file and continue.
maty May 9 @ 12:13am 
Originally posted by titusthreex:
Fixed and now live. Please update your game.

@Maty, you should be able to load the saved game file and continue.

Thank you titusthreex, I can confirm the save file loads without issues.

Also, before the update went live, I was modifyng the .ini file for the sake of it since I don't have any programming knowledge and incredibly I was able to continue the game by changing the following line:

from

room=rmH_4C_BRIDGE*

to

room=rm8_1A_SAVE*

I used an old save file I had from another pc and just copied the last line and it worked, who would have thought.

Anyway, thanks for fixing this problem quickly.
Last edited by maty; May 9 @ 12:14am
titusthreex  [developer] May 12 @ 6:25pm 
Smart thinking with the ini edit.

Thanks for the confirmation.
Showing 1-5 of 5 comments
< >
Per page: 15 30 50