Immense Syrup Jan 30, 2013 @ 11:52am
Loading Crash help?
When I start the game, I get a not responding mesage saying "taquake3.exe has stopped working" I am running 8GB or DDR3 RAM with a GeForce 630 Graphics card on Windows 7 64-bit. Can someone help?
Showing 1-10 of 10 comments
< >
berg Jul 23, 2013 @ 3:15pm 
re install
Immense Syrup Jul 24, 2013 @ 5:33am 
Originally posted by berg:
re install
I have about 20 times :/
privatpig Aug 7, 2013 @ 2:15pm 
right click on icon and tell to use xp mode. See if that fixes it
Immense Syrup Aug 7, 2013 @ 2:44pm 
Originally posted by privatpig:
right click on icon and tell to use xp mode. See if that fixes it
Tried.
Executioner_MonoXide Oct 1, 2013 @ 12:37am 
You would try running it in win7 compatobilty mode and see if that works, if not then try to update your geforce drivers. Since it dose not sounds like a driver issue you may need to make sure you have the proper install files been a while I think this game runs on DX so DX9 or 11 should work. If all that dose not work try running it in admin mode this will fix allot of issues with that. Sometimes you need to run steam in admin mode for older games. Hope this helps.
ApostlesWarning Oct 21, 2013 @ 10:00am 
Any luck getting this to run yet?
Immense Syrup Oct 21, 2013 @ 10:00am 
Originally posted by ApostlesWarning:
Any luck getting this to run yet?
Nope.
cloud Apr 16 @ 1:45pm 
It does not run on DirectX. It is an OpenGL game.It could be ported to Dx but thats not what you have.
As for taquake3.exe thats not the original program file.
Last edited by cloud; Apr 16 @ 2:06pm
Faultron Jun 6 @ 10:01pm 
arena demo works, but team arena demo crash at launch, i think they just need to update the game
win 7 64 bit
Last edited by Faultron; Jun 6 @ 10:01pm
Caveman Jun 22 @ 4:06am 
I found that disabling steam community in-game (the shift-tab thing) helped.

I just then have to re-enable it when I'm done for other games.
Showing 1-10 of 10 comments
< >
Per page: 15 30 50