ℒℴr∂ αℓμςαr∂ Feb 17, 2014 @ 9:47pm
Texture problem, PLEASE HELP.
Wayyyyy too lazy to go to the dev forums for this, but I can see trees/trucks/prisoners just fine, but a lot of the objects/scenery are just shadows and the ground is grey/black
Showing 1-9 of 9 comments
< >
ℒℴr∂ αℓμςαr∂ Feb 17, 2014 @ 9:48pm 
Before you ask, my drivers are updated, and I do NOT have catalyst, so I can't use that fix, I have AMD vision center. Thanks for helping if youdo.
Thadian Feb 17, 2014 @ 11:35pm 
Are you using a mod? Have you tried tinkering with Multisampling/Supersampling/No Sampling?

Do you have any mods running?
Last edited by Thadian; Feb 17, 2014 @ 11:36pm
ℒℴr∂ αℓμςαr∂ Feb 18, 2014 @ 9:46am 
No mods, and yes I have. Could it have anything to do with my computer being a laptop? I'll paste my specs
ℒℴr∂ αℓμςαr∂ Feb 18, 2014 @ 9:47am 
AMD Radeon HD 7520G graphics card, A6-4400M APU with Radeon graphics 2.70GHZ, 4GB ram
ℒℴr∂ αℓμςαr∂ Feb 18, 2014 @ 4:07pm 
When I change it to multisampling, I can see trees, people, and trucks, but pretty much everything else is just grey/shadows.
ℒℴr∂ αℓμςαr∂ Feb 18, 2014 @ 7:47pm 
Anyone? :(
ℒℴr∂ αℓμςαr∂ Feb 19, 2014 @ 12:45pm 
No one has any idea what it could be? I have latet drivers, could it be the intigrated card i'm using??
ℒℴr∂ αℓμςαr∂ Feb 20, 2014 @ 12:40pm 
Ugh. I'll just re-install when they fix these ♥♥♥♥ing bugs, because at the moment, I am seeing a lot of people with the same problems. I am not responding to this anymore, admuns can lock.
ipodmcwilliam Feb 22, 2014 @ 3:26am 
same problem
Showing 1-9 of 9 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Feb 17, 2014 @ 9:47pm
Posts: 9