Houstononpc Sep 18, 2013 @ 6:52pm
GAME CLOSES AT LOADING SCREEN!!!!!!!!
i bought a few weeks ago and i havent been able to play i sign in then it loads for a sec then just the background pic then it closes WTF!!!
Showing 1-15 of 16 comments
< >
たつと - (Tatsuto) Sep 19, 2013 @ 4:52am 
try to rightclick the game in steam then go to properties and press verify game files.
Houstononpc Sep 19, 2013 @ 9:30am 

Originally posted by Tatsuto:
try to rightclick the game in steam then go to properties and press verify game files.
Same thing happens
Alinoa  [developer] Sep 27, 2013 @ 8:16am 
Did you fix your issue? Are you well online when launching the game?
Houstononpc Sep 28, 2013 @ 1:05am 
Nope really frustraded
Alinoa  [developer] Oct 1, 2013 @ 5:08am 
I would advise you to reinstall the game.
Houstononpc Oct 1, 2013 @ 10:44am 
ive done it several time but ill try again
Houstononpc Oct 3, 2013 @ 10:19am 
Still didnt work
Alinoa  [developer] Oct 4, 2013 @ 5:27am 
Could you please specify your system specs? Are you well running the game with admin rights? What is your internet connection? Last question did you try to deactivate your firewall and antivirus when launching TM² Stadium throught Steam?

Can you run the game without Steam? I mean that you can install TM² Stadium from your player page (http://login.maniaplanet.com/) by clicking on account -> download. Then please enter the login and password that you choose when creating your TM² Stadium account on Steam.
Miku Oct 8, 2013 @ 6:29am 
I'm just post this messege here*
IronHide Oct 18, 2013 @ 12:21pm 
I can't get the game to load either.
Bilbo Saggins Oct 20, 2013 @ 2:15am 
it boots up the game thing then says load stadium and i click load and nothing happens
Houstononpc Oct 21, 2013 @ 5:05am 
same here
Moe Lester Nov 24, 2013 @ 8:51am 
Same problem here, anyone found a fix yet?
Alinoa  [developer] Nov 26, 2013 @ 9:16am 
What is your connection? Did you try to deactivate the P2P in the game launcher? Did you well set the network speed in the launcher: http://wiki.maniaplanet.com/en/Configure#Network:?
Moe Lester Nov 27, 2013 @ 1:05pm 
In the end I just ended up installing it by the way your said in an earlier post, without using steam. That worked for me so at least I can play now. Apparently developers are aware of this problem with steam so hopefully a fix will be coming soon. Thanks for your help!
Showing 1-15 of 16 comments
< >
Per page: 15 30 50