141205_ 2014年3月8日下午3:06
Problem in Doom Builder 2
Hey everyone. After finding my Doom 2 WAD, I encountered another issue. After using Doom Builder 2, and getting this down in Resources:

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Doom 2\base\DOOM2.WAD

And this down in Testing:

C:\Program Files (x86)\Doom Builder 2\Compilers\ZDoom\acc.exe

I hit the "Test" option, and the game rapidly opens and closes. I am using Windows 7, and I must have done something wrong. I would have even more gratitude if I could get a tip. Thanks, and sorry for my incompetence.


*EDIT: I have looked in the Help section for information, so if I missed something, please help point me to where it is. No need to post RTFM.
最后由 141205_ 编辑于; 2014年3月8日下午3:10
正在显示第 1 - 2 条,共 2 条留言
< >
Misogynistic Donut 2014年3月19日下午6:41 
Sometimes the "Test" tool doesn't work for some users.
So what you have to do now is find the directory your WAD is in, and launch it from there, that is if the disfunctiional Test tool isn't one of your peeves, in which case reinstall DB2.
最后由 Misogynistic Donut 编辑于; 2014年3月19日下午6:41
141205_ 2014年3月20日下午4:13 
引用自 Monst-E-r
Sometimes the "Test" tool doesn't work for some users.
So what you have to do now is find the directory your WAD is in, and launch it from there, that is if the disfunctiional Test tool isn't one of your peeves, in which case reinstall DB2.

Thanks a ton, however, I solved this problem some time ago, and should probably delete this thread. Turns out I was using the incorrect executable for ZDoom. Anyways, once again, much obliged.
正在显示第 1 - 2 条,共 2 条留言
< >
每页显示数: 15 30 50