bestik Mar 21, 2013 @ 10:54pm
Black screen
Hi, I have got an issue...when start a game I see just frames and black screen... http://imageshack.us/f/687/2013032100001i.jpg/
My graphics is ati radeon X2300 HD.
Showing 1-9 of 9 comments
< >
Flizbap Mar 22, 2013 @ 10:37am 
Yeah I get the same thing, I was wondering if anyone had any advice...
Sebastian Mar 24, 2013 @ 11:46am 
Same for me. Wont work at all at the moment. AMD 7970 graphic card.
Last edited by Sebastian; Mar 24, 2013 @ 11:46am
Spidermanu Mar 24, 2013 @ 1:39pm 
I think it's the intel chipset not the graphic card.. hope they'll solve the problem
Flashburn Mar 24, 2013 @ 1:46pm 
Have you tried turning off the Steam overlay for BGEE?
Spidermanu Mar 24, 2013 @ 1:48pm 
No.. how can I do that? please
Flashburn Mar 24, 2013 @ 1:54pm 
Go to View -> Settings. On the In-Game tab, uncheck 'Enable Steam Community In-Game.' When you're done playing BGEE and want to turn it back on, just re-check it.

But I'm not sure this will work because I use the Beamdog version, but its better than not trying anything else.
Spidermanu Mar 24, 2013 @ 1:57pm 
done but doesn't work.. thanks anyway :)
Saldrac Jul 2, 2013 @ 6:36pm 
Update your graphic card drivers. Happened the same then update and works perfectly ^^
bestik Jul 15, 2013 @ 6:36am 
That was the first thing what I did and no effect. I tried update my graphic drivers yestarday again and still no effect . :(
Showing 1-9 of 9 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Mar 21, 2013 @ 10:54pm
Posts: 9