The Ultimate DOOM
The Ultimate DOOM > กระดานสนทนาทั่วไป > รายละเอียดกระทู้
[SOLVED] Lag in Brutal Doom v19
(This issue was resolved by using Zandronum instead of GZDoom as the Source Port, no further discussion is required.)

[ORIGINAL MESSAGE]

No matter what graphical settings i choose it won't stop lagging, i have the most recent version of GZDoom...

I have a Nvidia GTX 670 graphics card and Intel i7 CPU.
ได้รับการแก้ไขครั้งสุดท้ายโดย Spunky McGoo™; 7 พ.ย. 2013 @ 5:24am
< >
กำลังแสดง 1-8 จาก 8 ความเห็น
No, it shouldn't happen. Have you run previous versions of BD without issue?
v18 worked perfectly, and i tried Zandronum and it runs well without issue, however i would prefer to use GZDoom
ได้รับการแก้ไขครั้งสุดท้ายโดย Spunky McGoo™; 5 พ.ย. 2013 @ 10:43pm
Have you tried re-installing GZDoom?
Can you try Brutal Doom using a different Source Port, such as the DoomsDay Engine (which still gets regular updates and fixes).

'Support' for GZDoom ended on the 14th April 2010 I think.


FYI: I'm the programmer for a new project called Open TeamPlay, which will ultimately make all this a lot easier for everyone. It hosted at: http://sourceforge.net/projects/teamplay/
ได้รับการแก้ไขครั้งสุดท้ายโดย Scott F. Kaplan; 7 พ.ย. 2013 @ 4:10am
If you had even glanced at my previous post, you would have seen that i had used a different Source Port and it worked perfectly.

If you want to advertise yours don't do it under the guise of helping solve issues, please.

No further messages in this topic please, have a nice day.
ได้รับการแก้ไขครั้งสุดท้ายโดย Spunky McGoo™; 7 พ.ย. 2013 @ 5:24am
I'm not creating a Source Port.
โพสต์ดั้งเดิมโดย Tabris: (www.sourceforge.net):
FYI: I'm the programmer for a new project called Open TeamPlay, which will ultimately make all this a lot easier for everyone. It hosted at: http://sourceforge.net/projects/teamplay/


< >
กำลังแสดง 1-8 จาก 8 ความเห็น
ต่อหน้า: 15 30 50

The Ultimate DOOM > กระดานสนทนาทั่วไป > รายละเอียดกระทู้