The Ultimate DOOM > 综合讨论 > 主题详情
Spunky McGoo™ 2013年11月5日下午2:22
[SOLVED] Lag in Brutal Doom v19
(This issue was resolved by using Zandronum instead of GZDoom as the Source Port, no further discussion is required.)

[ORIGINAL MESSAGE]

No matter what graphical settings i choose it won't stop lagging, i have the most recent version of GZDoom...

I have a Nvidia GTX 670 graphics card and Intel i7 CPU.
最后由 Spunky McGoo™ 编辑于; 2013年11月7日上午5:24
正在显示第 1 - 8 条,共 8 条留言
< >
Arcade Goon 2013年11月5日下午10:42 
No, it shouldn't happen. Have you run previous versions of BD without issue?
Spunky McGoo™ 2013年11月5日下午10:43 
v18 worked perfectly, and i tried Zandronum and it runs well without issue, however i would prefer to use GZDoom
最后由 Spunky McGoo™ 编辑于; 2013年11月5日下午10:43
Arcade Goon 2013年11月5日下午11:03 
Have you tried re-installing GZDoom?
Spunky McGoo™ 2013年11月5日下午11:29 
Yes
Tabris DarkPeace 2013年11月7日上午4:08 
Can you try Brutal Doom using a different Source Port, such as the DoomsDay Engine (which still gets regular updates and fixes).

'Support' for GZDoom ended on the 14th April 2010 I think.


FYI: I'm the programmer for a new project called Open TeamPlay, which will ultimately make all this a lot easier for everyone. It hosted at: http://sourceforge.net/projects/teamplay/
最后由 Tabris DarkPeace 编辑于; 2013年11月7日上午4:10
Spunky McGoo™ 2013年11月7日上午5:21 
If you had even glanced at my previous post, you would have seen that i had used a different Source Port and it worked perfectly.

If you want to advertise yours don't do it under the guise of helping solve issues, please.

No further messages in this topic please, have a nice day.
最后由 Spunky McGoo™ 编辑于; 2013年11月7日上午5:24
Tabris DarkPeace 2013年11月7日下午1:02 
I'm not creating a Source Port.
Spunky McGoo™ 2013年11月7日下午11:54 
FYI: I'm the programmer for a new project called Open TeamPlay, which will ultimately make all this a lot easier for everyone. It hosted at: http://sourceforge.net/projects/teamplay/


正在显示第 1 - 8 条,共 8 条留言
< >
每页显示数: 15 30 50