The Ultimate DOOM

The Ultimate DOOM

The Ultimate DOOM > 総合掲示板 > トピックの詳細
[SOLVED] Lag in Brutal Doom v19
(This issue was resolved by using Zandronum instead of GZDoom as the Source Port, no further discussion is required.)

[ORIGINAL MESSAGE]

No matter what graphical settings i choose it won't stop lagging, i have the most recent version of GZDoom...

I have a Nvidia GTX 670 graphics card and Intel i7 CPU.
最近の変更はSpunky McGoo™が行いました; 2013年11月7日 5時24分
< >
1-8 / 8 のコメントを表示
No, it shouldn't happen. Have you run previous versions of BD without issue?
v18 worked perfectly, and i tried Zandronum and it runs well without issue, however i would prefer to use GZDoom
最近の変更はSpunky McGoo™が行いました; 2013年11月5日 22時43分
Have you tried re-installing GZDoom?
Can you try Brutal Doom using a different Source Port, such as the DoomsDay Engine (which still gets regular updates and fixes).

'Support' for GZDoom ended on the 14th April 2010 I think.


FYI: I'm the programmer for a new project called Open TeamPlay, which will ultimately make all this a lot easier for everyone. It hosted at: http://sourceforge.net/projects/teamplay/
最近の変更はScott F. Kaplanが行いました; 2013年11月7日 4時10分
If you had even glanced at my previous post, you would have seen that i had used a different Source Port and it worked perfectly.

If you want to advertise yours don't do it under the guise of helping solve issues, please.

No further messages in this topic please, have a nice day.
最近の変更はSpunky McGoo™が行いました; 2013年11月7日 5時24分
I'm not creating a Source Port.
Tabris: (www.sourceforge.net) の投稿を引用:
FYI: I'm the programmer for a new project called Open TeamPlay, which will ultimately make all this a lot easier for everyone. It hosted at: http://sourceforge.net/projects/teamplay/


< >
1-8 / 8 のコメントを表示
ページ毎: 15 30 50

The Ultimate DOOM > 総合掲示板 > トピックの詳細
投稿日: 2013年11月5日 14時22分
投稿数: 8