Kingdom Wars > Technical Support > Topic Details
jshirling Mar 25 @ 11:17pm
Mouse/ Keyboard scrolling issues
Very recently I started to have issues with Mouse/Keyboard scrolling issues in online kingdoms. I have a Razer Anasi Keyboard and a Razer M4 mouse. basically, Edge scrolling stops because the mouse cursor freezes, and can start using the AWSD keys for scrolling and the 4 arrows keys for camera movement then that freezes and can not scroll at all then the mouse starts working. This happens about every 15 minutes or so.


The mouse and keyboards are both USB (not a fan of wireless input devices)

So
1) has anyone else reported issues like this?

2) any changes recently (besides the large patch recently and after the patch).


Thanks
Showing 1-10 of 10 comments
< >
Reverie World Indie  [developer] Mar 26 @ 7:34am 
Sorry to hear about this problem, this is a first report of this we even had. We haven`t changed anything related to mouse e.t.c. And if it was anything in the game engine - the mouse wouldn`t work right away, instead of waiting for 15 minutes. Very odd.

Sorry I wish I had some ideas on what you can try - but this is not an issue with the game, and you might wanna read up on what could cause your mouse/keyboard to behave in this way.
jshirling Mar 26 @ 7:48am 
Thanks for the response. I posted because everything I can think of, I 've tried. Made sure I had the latest and greatest drivers (Razer has a manager for things like that). My last resort is to do a fresh reinstall of the OS to see if something is corrupted.

But again thanks for your quick response.
jshirling Apr 1 @ 10:57am 
So I finally found out what the issue was...the mouse itself. Do not get a Corsair/Raptor M4 mouse...it's a POS. The issue followed the mouse instead of staying with the PC.
the evil one Apr 2 @ 1:58pm 
not the same problem as you but my cursor jump all over the place when try to fast box units or a amry on worldmap even went and got new mouse today but still the same
plays fine on total war and normal use its only ingame theres a prob
Reverie World Indie  [developer] Apr 3 @ 9:51am 
Glad you got that figured out and fixed jshirling.

Antichrist - is this a new bug? Course we did change mouse behavior in a mini patch yesterday, it might be effecting your mouse.
Last edited by Reverie World Indie; Apr 3 @ 9:51am
the evil one Apr 3 @ 10:19am 
Originally posted by Reverie World Indie:
Glad you got that figured out and fixed jshirling.

Antichrist - is this a new bug? Course we did change mouse behavior in a mini patch yesterday, it might be effecting your mouse.

only noticed it yesterday
just checked now if anything it seems worse today
trying to box units or armies and cursor jumps all over the place
and box round units is lagging
tried 2 diff mouse 1 brand new

any ideas to solve it ?
Last edited by the evil one; Apr 3 @ 10:30am
Reverie World Indie  [developer] Apr 4 @ 10:12am 
No this is something we`l need to fix on our end I`m afraid:(

Can you please confirm your Windows settings for Font and Text in your Windows Control Panel. Are they set to Small, Medium or Large?
the evil one Apr 4 @ 12:16pm 
set to default says smaller 100%
win7 btw
Last edited by the evil one; Apr 4 @ 12:19pm
Reverie World Indie  [developer] Apr 7 @ 9:58am 
Ok we are still investigating, could you please try a Medium size - and let us know if that fixes the mouse lag issue?
the evil one Apr 7 @ 10:31am 
k wil try now

edit
nope just as bad if not worse
Last edited by the evil one; Apr 7 @ 11:19am
Showing 1-10 of 10 comments
< >
Per page: 15 30 50