Kinetic Void > General Discussions > Topic Details
LumberingTroll  [developer] Apr 19, 2013 @ 4:41pm
Mac client available
If you have a Mac, please go into your steam library, and download the game as you normally would through steam.

None of us have a Mac so we will need your help making sure everything is working well, please post any issues you have in this thread and we will monitor it closely.
Last edited by LumberingTroll; May 15, 2013 @ 12:42pm
Showing 1-15 of 86 comments
< >
lonewolf40000 Apr 19, 2013 @ 5:12pm 
Its not perfect, but if you're willing to set it up, you can use VMWare Pro to set up Mac OSX in VMWare to do some basic testing. Its not perfect, but I've been using a VMWare image for doing dev testing of MacOSX specific software, and it works pretty well overall.

I have the image hanging around, along with a link to a blog that goes over how to set it up on VMWare Pro 7/8/9 - takes a little work, but its an option for you gents.
Dsa Apr 19, 2013 @ 5:17pm 
Just downloaded the mac client, at the install menu it says it needed 2 gig while it only downloaded 885mb. When I clicked on the play button it gave an error saying it didn't have all the files. So is there a way to get the other needed files or will you guys get a patch to fixed it?
LumberingTroll  [developer] Apr 19, 2013 @ 5:36pm 
try running a verify integrity on it.
d10sfan Apr 19, 2013 @ 6:29pm 
Is the Linux version coming out today as well?
LumberingTroll  [developer] Apr 19, 2013 @ 6:29pm 
Probably not, I think we are running into issues getting the build into the correct depot. I will try to if able
d10sfan Apr 19, 2013 @ 7:12pm 
Originally posted by LumberingTroll:
Probably not, I think we are running into issues getting the build into the correct depot. I will try to if able
Ah ok, is the build itself working ok now though?
LumberingTroll  [developer] Apr 19, 2013 @ 7:13pm 
yeah it seems to be
BlockBadger Apr 20, 2013 @ 7:54am 
The floor of the shipyard is clipping with its self, (I had this with the demos too) But the prob that is coursing me problems is when I put a subsystem in a part it locks down and I can't accesses the subsystem menu again for that part.
CornCobb Apr 20, 2013 @ 8:07am 
"Failed to start game (missing executable)."

I followed the link to the steam fix, but that didn't work. Um... Saying that I haven't had a proper look around yet.
BlockBadger Apr 20, 2013 @ 8:21am 
Originally posted by Sir Josef (The Quester):
"Failed to start game (missing executable)."

I followed the link to the steam fix, but that didn't work. Um... Saying that I haven't had a proper look around yet.

Go to right click on the game in steam/properties/local files/browse local files/the click on the KV app.(I had the same problem)
Last edited by BlockBadger; Apr 20, 2013 @ 8:22am
CornCobb Apr 20, 2013 @ 8:25am 
Lol, yeah. I'd just started doing something similar outside steam. : D Thanks, that's a quicker way to do it.
BlockBadger Apr 20, 2013 @ 8:30am 
Pleased that I could have helped :D
LumberingTroll  [developer] Apr 20, 2013 @ 11:16am 
That subsystem issue has been resolved in 0.009a but we havent pushed the mac version yet. Trying to sort out the deploy issue so that mac users can use the regular steam method of launching your game,
BlockBadger Apr 22, 2013 @ 7:09am 
We appreciate your hard work.
dvd92 Apr 23, 2013 @ 10:06am 
I can't find the beta tab for this game. I am able to find it for other games. Btw I'm having a lot of fun on the PC!
Showing 1-15 of 86 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Apr 19, 2013 @ 4:41pm
Posts: 86