Kami | Aizen Jun 16, 2013 @ 5:52am
Help, I got the black squares :/
Hello fellow gamer friends !
I've got a maybe known problem - some black squares all over my screen when playing..
I've seen a similiar thread, but without real help, so I did my own one.

I got a ATI Radeon HD 5700 card, Im not too sure if they're up to date, but I think they are.

Please, I am pretty happy with the game, not like most of the others.. So please, if possible, I appreciate every help :)
Showing 1-9 of 9 comments
< >
Daarth13.0 Jun 16, 2013 @ 5:53am 
the devs say they are working on this.
but yeah many ati users have this problem. no real solution as of yet
Bunnyhap Jun 16, 2013 @ 5:54am 
Originally posted by Daarth12:
the devs say they are working on this.
but yeah many ati users have this problem. no real solution as of yet
_magik_ Jun 16, 2013 @ 5:54am 
Go to this site( http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst13-6WINBetaDriver.aspx ) download the drivers install them and problem solved :)
Last edited by _magik_; Jun 16, 2013 @ 5:55am
_magik_ Jun 16, 2013 @ 5:57am 
Kami | Aizen Jun 16, 2013 @ 6:28am 
Thanks magikman, downloading them right now. Hope they will do the job >.<
Daarth13.0 Jun 16, 2013 @ 6:29am 
it appears that their is already a solution. sorry if i mislead anyone
Kami | Aizen Jun 16, 2013 @ 6:33am 
It's just a custom solution though, nothing official by the game developers :/
MancVanDaL Jun 16, 2013 @ 6:39am 
No sympathy.
The doctor is in Jun 16, 2013 @ 10:22am 
yeah try the 13.6 beta drives. that is what i got running and it runs great for me ati 6870 1gb
Showing 1-9 of 9 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Jun 16, 2013 @ 5:52am
Posts: 9