indio68 14 Sie, 2013 - 8:57
launching game
hi, why the game take 2 minuts or so for launching?? i mean it's a 13 years old game o so..why the hell i must wait minuts to get to menu?
Ostatnio edytowany przez: indio68; 14 Sie, 2013 - 13:12
Wyświetlanie 1-15 z 19 komentarzy
< >
Henne 14 Sie, 2013 - 9:06 
It depends on your system specs. :)
Muleke_Trairao 14 Sie, 2013 - 11:43 
lunching????What, you wanna eat the game now?
It's "launching"
[RC]***Sgt.D_Nukem*** 14 Sie, 2013 - 12:40 
lunching????What, you wanna eat the game now?
It's "launching"


bahahahahahahahahaha
2kawaii2live 2sugoi2die 14 Sie, 2013 - 13:01 
Sorry sir, lunch is very busy at this establishment. It may take up to 15 minutes for our waiters to bring you the menu.
TX [EDuke32] 14 Sie, 2013 - 13:03 
Don't complain about only getting 2 minutes for lunch, be happy you have a job!
indio68 14 Sie, 2013 - 13:12 
lunching????What, you wanna eat the game now?
It's "launching"
off course is launching..typing error maybe??so no usefull answer ..as usual
StoneFox 14 Sie, 2013 - 14:51 
lunching????What, you wanna eat the game now?
It's "launching"
LOL!
>M@tEo$< 17 Sie, 2013 - 5:43 
Check if your CPU isn't suffering in the background, if there's no program making troubles (maybe the anti-virus scanning the game files...), and check if your drivers are up to date :)
indio68 17 Sie, 2013 - 7:23 
thanks well i dont' use the last nvidia drivers cuz they give many issues to many users...but i don't think this can be the problem...when i'm in game all runs fine..it's only a question...don't understand why it take so long to launch
i need to add to excvlusion the ame files?? but if i remember correct i added all the steam directory to exclusion..i'm using Avira free
Ostatnio edytowany przez: indio68; 17 Sie, 2013 - 7:24
indio68 17 Sie, 2013 - 7:26 
It depends on your system specs. :)
it depends on my sysatem spec?? c'mon we 'r talking about Duke Nukem 3d... it's a 3 years old rig..so i don't think is this the problem
[RC]***Sgt.D_Nukem*** 17 Sie, 2013 - 8:08 
thanks well i dont' use the last nvidia drivers cuz they give many issues to many users...but i don't think this can be the problem...when i'm in game all runs fine..it's only a question...don't understand why it take so long to launch
i need to add to excvlusion the ame files?? but if i remember correct i added all the steam directory to exclusion..i'm using Avira free


I have an NVIDIA card myself and everything runs perfectly fine on my system
indio68 17 Sie, 2013 - 9:33 
wait...i said game runs perfectly...it's only the launching time that is quite big...near 2 minuts
[RC]***Sgt.D_Nukem*** 17 Sie, 2013 - 17:02 
wait...i said game runs perfectly...it's only the launching time that is quite big...near 2 minuts


oh. that's just the normal loading/launching time. you can actually skip the intro by simply pressing any buttons
Captain Barnaby 17 Sie, 2013 - 17:13 
Oddly enough I have the same problem of the game launching slowly. I learned that if I press Alt+Tab it seems to launch immediately. After that you just have to alt+tab back to it.
K-Bone 17 Sie, 2013 - 18:30 
Oddly enough I have the same problem of the game launching slowly. I learned that if I press Alt+Tab it seems to launch immediately. After that you just have to alt+tab back to it.
I hope they fix this as well,It's almost driving me mad atm.
Wyświetlanie 1-15 z 19 komentarzy
< >
Na stronę: 15 30 50
Data napisania: 14 Sie, 2013 - 8:57
Posty: 19