indio68 14 aug 2013 om 8:57vm
launching game
hi, why the game take 2 minuts or so for launching?? i mean it's a 13 years old game o so..why the hell i must wait minuts to get to menu?
Laatst bewerkt door indio68; 14 aug 2013 om 1:12nm
1-15 van 19 reacties weergegeven
< >
Henne 14 aug 2013 om 9:06vm 
It depends on your system specs. :)
Muleke_Trairao 14 aug 2013 om 11:43vm 
lunching????What, you wanna eat the game now?
It's "launching"
[RC]***Sgt.D_Nukem*** 14 aug 2013 om 12:40nm 
Origineel geplaatst door Muleke:
lunching????What, you wanna eat the game now?
It's "launching"


bahahahahahahahahaha
2kawaii2live 2sugoi2die 14 aug 2013 om 1:01nm 
Sorry sir, lunch is very busy at this establishment. It may take up to 15 minutes for our waiters to bring you the menu.
TX [EDuke32] 14 aug 2013 om 1:03nm 
Don't complain about only getting 2 minutes for lunch, be happy you have a job!
indio68 14 aug 2013 om 1:12nm 
Origineel geplaatst door Muleke:
lunching????What, you wanna eat the game now?
It's "launching"
off course is launching..typing error maybe??so no usefull answer ..as usual
StoneFox 14 aug 2013 om 2:51nm 
Origineel geplaatst door Muleke:
lunching????What, you wanna eat the game now?
It's "launching"
LOL!
>M@tEo$< 17 aug 2013 om 5:43vm 
Check if your CPU isn't suffering in the background, if there's no program making troubles (maybe the anti-virus scanning the game files...), and check if your drivers are up to date :)
indio68 17 aug 2013 om 7:23vm 
thanks well i dont' use the last nvidia drivers cuz they give many issues to many users...but i don't think this can be the problem...when i'm in game all runs fine..it's only a question...don't understand why it take so long to launch
i need to add to excvlusion the ame files?? but if i remember correct i added all the steam directory to exclusion..i'm using Avira free
Laatst bewerkt door indio68; 17 aug 2013 om 7:24vm
indio68 17 aug 2013 om 7:26vm 
Origineel geplaatst door Henne GER:
It depends on your system specs. :)
it depends on my sysatem spec?? c'mon we 'r talking about Duke Nukem 3d... it's a 3 years old rig..so i don't think is this the problem
[RC]***Sgt.D_Nukem*** 17 aug 2013 om 8:08vm 
Origineel geplaatst door indio68:
thanks well i dont' use the last nvidia drivers cuz they give many issues to many users...but i don't think this can be the problem...when i'm in game all runs fine..it's only a question...don't understand why it take so long to launch
i need to add to excvlusion the ame files?? but if i remember correct i added all the steam directory to exclusion..i'm using Avira free


I have an NVIDIA card myself and everything runs perfectly fine on my system
indio68 17 aug 2013 om 9:33vm 
wait...i said game runs perfectly...it's only the launching time that is quite big...near 2 minuts
[RC]***Sgt.D_Nukem*** 17 aug 2013 om 5:02nm 
Origineel geplaatst door indio68:
wait...i said game runs perfectly...it's only the launching time that is quite big...near 2 minuts


oh. that's just the normal loading/launching time. you can actually skip the intro by simply pressing any buttons
Captain Barnaby 17 aug 2013 om 5:13nm 
Oddly enough I have the same problem of the game launching slowly. I learned that if I press Alt+Tab it seems to launch immediately. After that you just have to alt+tab back to it.
K-Bone 17 aug 2013 om 6:30nm 
Origineel geplaatst door Captain Barnaby:
Oddly enough I have the same problem of the game launching slowly. I learned that if I press Alt+Tab it seems to launch immediately. After that you just have to alt+tab back to it.
I hope they fix this as well,It's almost driving me mad atm.
1-15 van 19 reacties weergegeven
< >
Per pagina: 15 30 50
Geplaatst op: 14 aug 2013 om 8:57vm
Aantal berichten: 19