Kursed Feb 16 @ 10:55pm
Graphics going nuts?
Why are the graphics so odd things dissapear space backgrounds don't look right. what is causing it.
http://cloud-3.steampowered.com/ugc/792935102629633368/7CD8525E7B2FA34C1ADC3931ADCCEE11AB1BE003/
Showing 1-11 of 11 comments
< >
Earth Feb 16 @ 11:00pm 
Yep, that happens with the skies in Megaton, and I think the devs are aware of it.
Lunick Feb 16 @ 11:31pm 
That's a strange one aha.
The Duke Returns Feb 17 @ 12:43am 
it is like that on all the eps
Ѕgт.ЅтавЅтавѕ Feb 17 @ 2:06am 
ATI card? i ve looked at the core files of megaton and seems similar too jonof duke port, which became a highly evolved eduke.

anyway the point is eduke has issues with ATI, perhaps those issues stem from and still can cause problems with megaton, especially if its OpenGL given ATI's track record with it.
[RC]***Sgt.D_Nukem*** Feb 17 @ 7:03am 
Originally posted by Ѕgт.ЅтавЅтавѕ:
ATI card? i ve looked at the core files of megaton and seems similar too jonof duke port, which became a highly evolved eduke.

anyway the point is eduke has issues with ATI, perhaps those issues stem from and still can cause problems with megaton, especially if its OpenGL given ATI's track record with it.

more reason to go with NVIDIA cards
"Beam me up, Scotty !"

But seriously, did it work beforehand or was it always like this ?
Did you make any changes to the settings ?
Last edited by BaconflavouredCockmuffin ᕕ( ᐛ )ᕗ; Feb 17 @ 7:05am
>M@tEo$< Feb 17 @ 12:01pm 
Originally posted by RC***Sgt.D_Nukem***:
Originally posted by Ѕgт.ЅтавЅтавѕ:
ATI card? i ve looked at the core files of megaton and seems similar too jonof duke port, which became a highly evolved eduke.

anyway the point is eduke has issues with ATI, perhaps those issues stem from and still can cause problems with megaton, especially if its OpenGL given ATI's track record with it.

more reason to go with NVIDIA cards

Heh, I have an AMD atm, and I don't have this :3

I run a old stable version driver-wise, maybe if I update it I'll get this as well... Who knows :)

(Their tools doesn't work compared to NVidia panel and else, so +1 anyway :P)
[RC]***Sgt.D_Nukem*** Feb 17 @ 2:17pm 
Originally posted by >M@tEo$<:
Originally posted by RC***Sgt.D_Nukem***:

more reason to go with NVIDIA cards

Heh, I have an AMD atm, and I don't have this :3

I run a old stable version driver-wise, maybe if I update it I'll get this as well... Who knows :)

(Their tools doesn't work compared to NVidia panel and else, so +1 anyway :P)

Thanx!!! But the main reason why I upgraded from my old ATI/AMD integrated graphics to an NVIDIA GTX660 (will soon be upgrading even further to a GTX780 soon), is because whenever I would play a game on the 1600x900 resolution (like this and "Rage", for example), it would lag horribly to the point it becomes damn-near impossible to play. But after putting my card in my system, not only can I play games on the said resolution, but crank it up even further to 1024x1080 after performing some minor tweaks here-and-there.
Ѕgт.ЅтавЅтавѕ Feb 17 @ 2:57pm 
yeah ATI is french for headache or something, the money saved on an ATI card is time wasted fudging around with their drivers.

My freind lives with a bunch of ATI users and they seem to changing drivers every 2nd day.
AN DARKELVEN SORCERESS!!1 Feb 17 @ 5:52pm 
Looks more like a clamped edge which is not ATI specific.
Kursed Apr 26 @ 4:03pm 
pretty sure I have an AMd card

I also think some of the custom art I've added recently could have caused it as well. but this only happens on user maps.
Last edited by Kursed; Apr 26 @ 4:04pm
Showing 1-11 of 11 comments
< >
Per page: 15 30 50