Doctor Hades Aug 5 @ 12:01am
Missing game icon in Grid Icon View
I use the Grid Icon View for my Steam library but while browsing through yesterday I noticed that the image for the game was missing and instead there's the B icon that shows under the other views.

I've revalidated the game twice and even deleted the Steam/AppCache folder to rebuild/reload the icons but it still does not show. I even tried using a Custom Image option but that does not work.

Is anyone else having this problem? I have over 450 games in my Steam library and that is the only one that is not showing properly under the Grid Icon View. I'm not using a beta version of Steam by the way. Bug?
Showing 1-15 of 16 comments
< >
NCognito Aug 15 @ 6:24pm 
Mine has also been missing for several weeks. You say you aren't using the beta client but I am so that probably doesn't matter.
vycyous Aug 16 @ 9:01am 
I was having this problem, but only in "Big Picture" mode. The latest (non-beta) update seems to have fixed the issue.
Vinz Forsaken Aug 27 @ 1:46pm 
My image is missing too, but in big picture mode the image is present...very strange.
I've put a custom image, but it must be a .png, otherwise it won't show up
Last edited by Vinz Forsaken; Aug 28 @ 1:16am
Fuzzball Aug 31 @ 8:29am 
I got this problem in the past, but refreshing the Steam config files by typing "steam://flushconfig" into a web browser fixed it. However, the game icon disappeared again recently, and while this method worked a second time, now it's disappeared again and the method doesn't work.

I've had to set a custom image.
Nertez Sep 7 @ 3:18am 
Same here, annyoing!
Ramada Sep 7 @ 6:01am 
Same problem here, maybe it's happening because the image changed as it now features a 17th Dice Awards stamp on it. (Maybe this is old but I don't remember it having the stamp)
Last edited by Ramada; Sep 7 @ 6:06am
scottwainwright Sep 8 @ 9:07pm 
same here, any solution?
Hinanya Sep 9 @ 5:15am 
Same.
I have done "steam://flushconfig" and fixed it last month.
But today the icon miss again.(just this game)
And the"steam://flushconfig" not work...
Last edited by Hinanya; Sep 9 @ 5:17am
giankamui Sep 20 @ 4:01pm 
I have the same problem, in the Grid and in Big Picture too.
cristhianfs Sep 28 @ 11:20am 
downloading the jpg image from the store page, http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/225080/header.jpg?t=1411667990 and saving it again in a program like Irfanview seems to work, set it as custom, it may have something to do with how the original jpg was saved
MancSoulja Sep 28 @ 1:05pm 
I have the same problem too, it's not hard to download and set a custom image though!
meatee Sep 28 @ 9:17pm 
Originally posted by cristhianfs:
downloading the jpg image from the store page, http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/225080/header.jpg?t=1411667990 and saving it again in a program like Irfanview seems to work, set it as custom, it may have something to do with how the original jpg was saved

Looking at the .jpg in Photoshop, it shows that it was saved in CMYK instead of RGB, so I'm guessing that's the problem.
AlexWorth Oct 4 @ 8:51pm 
What's more annoying is that Steam wouldn't even process the custom image. Guess I'll wait for Valve to fix it
The Last King of Scotland Oct 4 @ 9:42pm 
I can confirm this also.
Zeratul Oct 7 @ 5:17am 
Same here. Though not a major concern, can the developer have a look please.
Showing 1-15 of 16 comments
< >
Per page: 15 30 50