Rock of Ages > General Discussions > Topic Details
Woskis Dec 24, 2012 @ 7:48am
RoA.exe has stopped working, please help!
so I just got this game and well as I try to boot it up it just tells me that RoA.exe has stopped working, tell me, what to do?
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Mr.Shuriken Dec 24, 2012 @ 8:06am 
Reply: Maybe you have to purchase it. Go to your libary click on Rock of Ages and click Purchase. Then you might know what to do. It happend to me also.
Woskis Dec 24, 2012 @ 8:09am 
Originally posted by Mr.Shurimas:
Reply: Maybe you have to purchase it. Go to your libary click on Rock of Ages and click Purchase. Then you might know what to do. It happend to me also.
well my friend gifted it to me and it doesn't just work!
[ACE] abordeu  [developer] Dec 26, 2012 @ 4:58am 
Did you guys skip any of the installation steps on startup? Do you have ATI cards?

Try this:
http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=31548281&postcount=206
Last edited by [ACE] abordeu; Dec 26, 2012 @ 5:11am
Woskis Dec 26, 2012 @ 5:17am 
Originally posted by ACE abordeu:
Did you guys skip any of the installation steps on startup? Do you have ATI cards?

Try this:
http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=31548281&postcount=206
the hell is a ATI card
_SlaQr Dec 26, 2012 @ 1:26pm 
I tried alot of things and managed to get it working, but the thing that helped the most was uninstalling PhysX and installing the prerequisite version in the steam folder [(Windows 7) Computer>C:>Program Files (x86)>Steam>SteamApps>Common>Rock of Ages>Prerequsites>PhysX]. But you have to uninstall the other version first or it will give you a message saying newer version installed closing program or somthing like that.

Hope this helps :)
Last edited by _SlaQr; Dec 26, 2012 @ 1:28pm
Intoxicated Jul 2, 2013 @ 5:18pm 
Hello, I realize this thread has been dead for about half a year but I just wanted to let others know what SeriousRaptor said works. I uninstalled my current Nvidia PhysX and installed the one that came with Rock of Ages and it worked. I had previously tried every other solution I could find and to no avail, but this worked. Thanks a lot SeriousRaptor, I was getting so frustrated.
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Per page: 15 30 50