The Cave > 一般討論 > 主題細節
harku1446 2013 年 03 月 3 日 @ 下午 3 時 39 分
(Mac) controls stop working few minutes after starting up.
I am currently on my fourth play through and this has really become a problem.

In the past, I've had problems where suddenly the controls stopped working and I could only select characters with the mouse.

In the past I would just save and quit, and come back at a later time.

However NOW: the problem happens right after I start up the game. This is getting really annoying.
顯示 1-4,共 4 則回應
< >
Johnnymac 2013 年 03 月 3 日 @ 下午 4 時 32 分 
Yeah, that happened to me while I was playing. For me though, the controls would only freeze for a few seconds, or at the longest, a minute. I would try reinstalling the game, or try looking on the support pages or just see if they work after waiting a few seconds.
DFJustin 2013 年 03 月 4 日 @ 上午 10 時 15 分 
Do you happen to have any other USB devices plugged into your computer? They might be causing a conflict with the game, so try unplugging them.
harku1446 2013 年 03 月 4 日 @ 下午 5 時 22 分 
Johnnymac™ 發表:
Yeah, that happened to me while I was playing. For me though, the controls would only freeze for a few seconds, or at the longest, a minute. I would try reinstalling the game, or try looking on the support pages or just see if they work after waiting a few seconds.

I will definitely try waiting next time this happens. Thanks for the tip.
harku1446 2013 年 03 月 4 日 @ 下午 5 時 22 分 
DFJustin 發表:
Do you happen to have any other USB devices plugged into your computer? They might be causing a conflict with the game, so try unplugging them.
Nope. I just use the keyboard and mouse.
顯示 1-4,共 4 則回應
< >
每頁: 15 30 50